Eheim Koolvlies 2211/Classic 150 - Nr. 2628110

€ 8,97
Ophalen of Verzenden
Verzenden voor € 6,25
30sinds 29 feb. '24, 15:54
Deel via
of

Beschrijving

Het Eheim koolvlies Classic is een essentieel onderdeel voor het behoud van een gezond aquarium. Met zijn speciale actieve kool, dat geïmpregneerd is in het vlies, zorgt dit product ervoor dat schadelijke stoffen, kleurstoffen en medicijnresten worden verwijderd.

Dit koolvlies heeft een pH-neutrale samenstelling, waardoor het veilig is voor vissen en planten in je aquarium. Het adsorbeert opgeloste stoffen die de waterkwaliteit kunnen beïnvloeden, waardoor je een helder en schoon milieu kunt handhaven.

Na verloop van tijd raakt het koolvlies verzadigd en verliest het zijn adsorberende vermogen. Het is dan belangrijk om het te vervangen door een nieuw koolfiltervlies of een gewoon filtervlies. Op die manier blijft de effectiviteit van je filtersysteem optimaal.

Deze doos bevat 3 stuks Eheim koolvlies Classic, wat genoeg is om meerdere vervangingen uit te voeren. Het is specifiek ontworpen voor gebruik met de Eheim classic 150 (2211) filter.

Met het Eheim koolvlies Classic ben je verzekerd van een betrouwbare en efficiënte filtratie van je aquariumwater. Zorg ervoor dat je altijd reservekoolvlies bij de hand hebt om ervoor te zorgen dat je aquarium in topconditie blijft!





Meer informatie of direct bestellen? Bekijk dit artikel dan via de link onderaan de advertentie.

Junai is jouw webwinkel voor alles wat te maken heeft met huisdieren, boerderijdieren, tuin, erf en meer! Bekijk ons verrassend voordelige en grote assortiment op onze website.

Verzending is altijd gratis bij een bestelling vanaf €75,- ongeacht het gewicht van je bestelling!


Junai – Dat hebben we ook!
Advertentienummer: a1499073968