Koivoer van de beste kwaliteit!!

Zie omschrijving
34624223sinds 26 jan. '18, 22:11
Deel via
of

Kenmerken

Beschrijving

Op zoek naar eersteklas koivoer?
voor een betaalbare prijs? Bij Goorts Visvoer vind je premium koivoer van een hoogwaardige kwaliteit tegen eenscherpe prijs. Wij hebben een uitgebreid assortiment met topmerken als VivaniFish Food, Coppens en Aqua Bio. Daarnaast verkopen wij ook koivoer van onsexclusieve, voordelige private label.

 

Alles wat een koidagelijks nodig heeft
Met het juiste voer blijven je koi’s in een optimaleconditie. Het is dan ook belangrijk dat de voeding is opgebouwd uit de besteingrediënten. Het kwaliteitsvoer in onze webshop bevat alle vitaminen,mineralen, vetten en antioxidanten die een koi nodig heeft. Hiermee blijven je koi’sfit en gezond. Bovendien zorgt de samenstelling ervoor dat de vissen goedgroeien en een mooi kleurenpatroon ontwikkelen.

 

Bulkverpakkingen enkleine hoeveelheden
Sinds 2009 is Goorts Visvoer dé betaalbare specialist op hetgebied van visvoer, vijvers en vissen. Het maakt niet uit of je op zoek bentnaar een bulkverpakking of een kleinere verpakking koivoer, in onze webshopvind je alles wat je nodig hebt. Wij verkopen grote verpakkingen van 15 kg of10 liter, maar ook kleinere zakjes van 6 of 2 kilogram. Weet je niet welkevoeding het meest geschikt is voor je koi? Dan kun je altijd even contact metons opnemen. Onze specialist en ervaringsdeskundige geeft je graag eendeskundig advies.

 

Koivoer altijd opvoorraad
Een groot voordeel is dat wij ons koivoer altijd op voorraadhebben. Wij beheren onze producten in een magazijn en verwerken iederebestelling daarom snel. Bij ons kun je dus rekenen op een supersnelle levering.Als je op een werkdag voor 17.30 uur koivoer bestelt, wordt je bestelling devolgende dag al verzonden. Bestel je voor meer dan €50 Dan betaal je geen verzendkosten.

Advertentienummer: a1159787794