NIEUW: LANSTO rolbezem / Veegmachine, 60cm breed

€ 735,54
Ophalen of Verzenden
4339251sinds 15 nov. '12, 12:45
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw
Categorie-suggestieveegmachine

Beschrijving

Wij komen gratis op locatie (aan huis / bij u op het bedrijf) een demonstratie geven. Bevalt de machine dan laten wij direct een nieuwe bij u achter. De machine wordt dus gratis en geheel gebruiksklaar geleverd (voorzien van brandstof en oliën aan huis geleverd) en inclusief 2 jaar garantie. Mocht de machine onverhoopt kapot gaan, dan krijgt u altijd gratis service aan huis / op locatie. Doordat wij de hele week het gehele land doorrijden om te demonstreren, kunnen wij hierdoor ook gelijk 'op route' reparaties, onderhoudsbeurten en garanties oplossen.

Meer informatie over deze Lansto of Texas veegmachine en onze Eureka veeg-zuig en schrobzuigmachines kunt u vinden op onze website.


In tegenstelling tot veel aanbieders zijn wij enkel leverancier van veegmachines, en zijn deze modellen in de afgelopen 14 jaar verder doorontwikkeld om zo een nog betere machine en nog beter veeg resultaat te krijgen.

Lansto 2 of 3 Veegmachine, 60cm breed

De Lansto 2 is een 60cm brede krachtige veegmachine met Briggs and Stratton motor. Ook is dezelfde machine uit te rusten met een Texas motor, dit is een Chinese Loncin motor. Niet slecht, en een stukje voordeliger.De extra harde nylon borstel welke speciaal voor Lansto ontwikkeld is houdt de bestrating het hele jaar vrij van onkruid en mos groei. Ook sneeuw wordt er eenvoudig mee weggeveegd en maakt de optie sneeuwschuif overbodig.

 

De veegmachine is allround inzetbaar, van groenaanslag in het voorjaar, onkruid in de zomer en bladeren in het najaar tot sneeuw en ijsbanen vegen in de winter. Wel is het belangrijk om te weten dat een veegmachine de bestrating enkel onkruidvrij kan houden bij regelmatig gebruik, minimaal 1x per 4 weken vegen is hierbij de regel.

 

De Lansto veegmachines zijn zeer geschikt om de bestrating vrij te vegen van groenaanslag en onkruid door de extra hard nylon borstels of staalborstel en de aangepaste aandrijving waardoor de borstel sneller draait en bijvoorbeeld de sneeuw goed (en verder) weg veegt. Dit geeft ook weer voordelen bij het onkruid vrij vegen, de extra hard nylon haren raken de ondergrond veel vaker per seconde vergeleken met de standaard veegmachines van dit model.

 

De veeg richting kan gemakkelijk versteld worden van schuin naar links of rechts naar recht vooruit.

 

De opvangbak met extra grote zwenkwielen vangt niet enkel het vuil op, het reduceert de stofvorming bij droog weer ook aanzienlijk, zeker als er de Lansto zijwanden gebruikt worden, waardoor de borstel met opvangbak een gesloten geheel worden.

 

Een sneeuwschuif is bij de veegmachines niet aan te raden. De machine is simpelweg te licht hiervoor. De versnelde aandrijving en extra harde borstel zorgen ervoor dat de sneeuw volledig weggeblazen wordt en de bestrating dus in 1 beweging helemaal schoon is. Met een sneeuwschuif blijft er altijd een laagje liggen wat weer glad wordt. Ook blijft de sneeuwschuif vaak haken in de bestrating. Dit is dus geen aanrader. Mocht u toch echt een sneeuwschuif willen, wij hebben deze wel op voorraad.

 

Lansto Veegmachines BV komt in tegenstelling tot andere aanbieders de veegmachine bij u demonstreren. Dit kost niets extra’s en zorgt ervoor dat u de verschillende modellen zelf kunt uitproberen en zo de juiste machine kunt kiezen. Geen koopverplichting of demonstratiekosten. Puur service.

 

Prijzen:

Lansto 2: 60cm breed met goede B&S 950 series motor 6.5pk: € 818,18 excl. Btw, € 990,00 inclusief Btw

Lansto 3: 60cm breed met Texas (Chinese Loncin) motor 5.7pk: € 735,54 excl. Btw, € 890,00 inclusief Btw

Opvangbak 60cm geassembleerd en met grote zwenkwielen: € 90,91 excl. Btw, € 110,00 inclusief Btw

Sneeuwschuif 60cm (overbodig) geassembleerd: € 82,64 excl. BTW, € 100,000 inclusief Btw

Verticuteerkop 60cm: € 107,44 excl. BTW, € 130,00 inclusief Btw

Reserveborstel 60cm: € 82,64 excl. Btw, € 100,00 inclusief Btw

 

Lansto 5: 70cm breed met goede B&S 950 motor: € 871,90 excl. Btw, € 1055,00 inclusief Btw

Opvangbak 70cm geassembleerd en met grote zwenkwielen: € 99,17 excl. Btw, € 120,00 inclusief Btw

Reserveborstel 70cm: € 90,91 excl. Btw, € 110,00 inclusief Btw

 

Verticuteerkop 60cm (kan ook op de 70cm brede veegmachines): € 107,44 excl. BTW, € 130,00 inclusief Btw

De Lansto Veegmachines: koploper door kwaliteit en service op locatie.

De Lansto – Texas veegmachines zijn veel gekopieerd, echter de Lansto’s zijn op een aantal punten verbeterd, te weten:

• Verzwaarde aandrijving
• Borstel (extra harde dikke nylon haren)
• Geen kunststof handvaten, maar stalen handvaten, in rubber huls
• eenvoudige hoekverstelling
• Traploos regelbare werksnelheid
• Extra brede banden voor betere grip
• Jaarlijkse servicebeurt aan huis mogelijk. (Olie verversen, luchtfilter, carburateur en bougie schoonmaken; de gehele machine nalopen)

Liever een iets bredere machine? Kijk eens bij de Lansto 10-17 van 80cm of 100cm breed.

Benieuwd hoe anderen over ons denken? Voor Google recensies kunt u op Google zoeken naar ‘Lansto Veegmachines B.V.’.


U kunt de machine op afspraak afhalen (40 euro korting tav de standaard prijs bij levering bij u op locatie) van maandag tot en met zaterdag. Bel wel even van te voren, ik ben namelijk veel op route.

 

Adres (geen showroom)

Lansto Veegmachines Bv

Bart van Nuland

Overveldsestraat 20

4841 KX Prinsenbeek

tel: +31(0)6-1084 5314

fax: +31(0)84-882 9534


zoekwoorden:

veegmachine, veegmachine met opvangbak, veegmachine met bak, veegmachine benzine, zelfrijdende veegmachine, rolbezem, rolveger, borstelmachine, borstelmachine met bak, onkruid verwijderen, onkruid borstelmachine, bestrating vegen, groenaanslag weghalen, Briggs and Stratton, B&S. Texas Handy Sweep

Advertentienummer: a1002281160