Perstang huren voor slechts � 10 p/dag incl. persbekken *

Zie omschrijving
Ophalen of Verzenden
Verzenden voor € 9,60
620859sinds 8 feb. '23, 22:20
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw
Categorie-suggestiehuur gereedschap perstang

Beschrijving

Ga jij thuis je installatie maken, maar zijn het wel heel veel Alupex perskoppelingen voor een handtang?

Bestel bij ons al je koppelingen en meerlagenbuis en huur dan gelijk onze Rems perstang incl. 3 Persbekken, zo ben jij klaar voor elke klus!

* Huur voor deze complete set is € 10,00 excl. BTW per dag. ( met een starttarief voor dag 1 van 40 euro ) en zet bij opmerkingen even vanaf welke datum je over de perstang wil beschikken.


De borg 1000 euro excl. BTW


Zodra het set met de perstang terug is ontvangen bij ons magazijn stop de huur periode en zal de borg minus de huur terug gestort worden. (Retour label bijgevoegd)

De set bestaat uit:
- Rems Perstang
- Persbekken TH16, TH20 en TH26 ( bij een bestelling van 32 mm koppelingen zullen we ook een 4e persbek TH32 toevoegen ).
- Kalibreerder voor 16, 20, 26 en 32 mm.
- Knipschaar voor Alupexbuis tot 32 mm

Het gebruik van de Rems perstang is gemakkelijk en uniek door zijn korte lengte van slechts 34 cm, zijn gewicht van slechts 2,4 kg.
Met de zwarte draaiknop wordt de pen ontgrendeld en kan de persbek worden gewisseld voor een ander maat. De kop is draaibaar waardoor ook in lastige hoeken geperst kan worden. Met één acculading kan tot 100 keer geperst worden.


Alupex verkoopt naast Rems gereedschap ook Kiwa gecertificeerde Alupex perskoppelingen, steekkoppelingen en meerlagenbuis, welke geschikt zijn voor alle gangbare water en cv systemen en persbaar met U | TH | H

// Kwaliteits perskoppelingen, steekkoppelingen en meerlagenbuis vindt je nergens goedkoper //


Over ons

Alupex Nederland is een groothandel in installatiemateriaal met een webwinkel voor bedrijven, particulieren en de installateur.

Ons assortiment is van hoge kwaliteit, door ons inkoopvoordeel direct bij de fabriek kunnen we leveren tegen de scherpste prijs in de markt. We zijn altijd bereikbaar voor hulp bij installatie vragen en denken graag mee in oplossingen.

Voor eenheden van Alupex koppelingen in omdoos verpakkingen of pallet aanbiedingen voor onze Alupex meerlagenbuis maken we voor de graag een offerte op maat.

Alupex-koppelingen.nl "De schakel in leiding systemen"

Alupex Nederland B.V.
Parallelweg 1C
3981HG Bunnik

Op afspraak geopend

+31 653176056
Telefoon en WhatsApp

Voor 15:45 uur besteld is de zelfde dag verzonden.

Kortom, alles voor een succesvolle klus!Advertentienummer: a1470652144