Kwalitatieve Kozijnen op Voorraad bij Handelsonderneming Ed

Op aanvraag
Ophalen
140859sinds 29 nov. '23, 07:56
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw
MateriaalHout
TypeDeurkozijn
Hoogte225 cm of meer
Breedte225 cm of meer

Beschrijving

Bent u op zoek naar hoogwaardige kozijnen voor uw project? Handelsonderneming Ed van Duin heeft een uitgebreide voorraad kozijnen gemaakt van KOMO gecetificeerd hardhout, geschikt voor zowel grote als kleine projecten (bedrijven en particulieren). 

 

Onze Voorraad: Of u nu op zoek bent naar grote kozijnen voor een ruim bouwproject of kleinere kozijnen voor een renovatie, wij hebben een ruime voorraad, van zo'n 4000 kozijnen, in diverse maten. De kozijnen kunnen direct opgehaald worden in Limmen (Maak gratis gebruik van onze aanhangers). Ook kunt u ervoor kiezen om de kozijnen voor zo'n €200,- te laten bezorgen.

Restpartij kozijnen: Naast onze grote voorraad met nieuwe kozijnen hebben wij ook veel restpartij kozijnen. Dit kunnen nieuwe of gebruikte kozijnen zijn. Houdt onze wisselende voorraad in de gaten op marktplaats of op onze website. Omdat dit zo'n wisselende voorraad is, staat niet alles online. Als u de gewenste kozijnen niet kunt vinden, kunt u ons altijd even mailen (info@edvanduin.nl), dan kijken wij of er iets voor u tussen staat. Ook kunt u een afspraak maken om langs te komen.

Maatwerk: Kunt u in onze voorraad met nieuwe en gebruikte kozijnen niet vinden wat u zoekt? U kunt de kozijnen ook door onze op maat laten maken. Stuur vrijblijven uw tekening in naar info@edvanduin.nl, dan denken graag met u mee over mogelijke aanpassingen en komen bij u terug met een prijs.

 

Bekijk ons assortiment op onze website: www.edvanduin.nl. Neem contact met ons op voor meer informatie of maak een afspraak om langs te komen via info@edvanduin.nl.

 

 

Advertentienummer: a1495621046
Overige advertenties van Handelsonderneming Ed van Duin
Meer van Handelsonderneming Ed van Duin