Groene Lijnlaser (PRO) met loodpunten! Felle kruislijnlaser!

€ 99,00
Ophalen of Verzenden
16676253sinds 14 mar. '16, 13:28
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw

Beschrijving

TOP Laser CrossDot G | Groene lijnlaser met loodpunten! 50% korting

DECEMBER DEAL:  50% korting op de adviesprijs van €199,- Nu voor slechts €99,00 excl. BTW! (€119,79 incl. BTW)


Professionele lijnlaser met als extra, twee lood laserpunten boven elkaar.

1x horizontale laserlijn
1x verticale laserlijn
2x loodlijn (boven/beneden)

Wat is een TOP Laser?
Door onze jarenlange ervaring, hebben wij de juiste contacten kunnen opbouwen. Hierdoor hebben wij direct contact met de fabrikant. Dit heeft als voordeel dat wij zelf de kwaliteit kunnen bepalen. Omdat wij direct bij de fabrikant kopen kunnen wij hoge kwaliteit bieden voor een zeer scherpe prijs. Omdat wij 100% achter onze producten staan geven wij deze producten met het volste vertrouwen onze eigen naam "TOP Laser".

Groene laserlijnen
Groen laserlicht is 4 tot 6 keer beter zichtbaar dan rood laserlicht. Omdat onze ogen groen laserlicht makkelijker opnemen is de lijn beter zichtbaar en kan dus verder en gemakkelijker gewerkt worden.

Gebruiksvriendelijk
Door de gemakkelijke één-knops bediening kan de lijnlaser gemakkelijk in- en uitgeschakeld worden. Met de schuifknop aan de zijkant wordt het mechanisme binnenin ontgrendeld en is de lijnlaser genivelleerd.

Multifunctionele wandbeugel
Met deze multifunctionele wandbeugel kan de lijnlaser gemakkelijk via magneten of een schroef aan de wand bevestigd worden. De wandbeugel is tevens een adapter voor een statief. Zowel een kleine (1/4") of grote (5/8") schroefdraad aansluiting. Deze handige wandhouder is zo gemaakt dat de loodlijn naar beneden door de wandbeugel heen kan.

Zelfnivellerend
De TOP Laser CrossDot G heeft een vergrendeling. Wanneer deze vergrendeling ontgrendeld wordt door de schuifknop, is de laserlijn waterpas. Wanneer de laserlijnen buiten nivelleerbereik zijn, schakelen deze uit zodat meetfouten voorkomen worden.

Transportvergrendeling
Omdat de TOP Laser CrossDot G lijnlaser is voorzien van een transportvergrendeling kan de kwaliteit hoog blijven en de nauwkeurigheid gewaarborgd. Omdat het mechanisme vergrendeld is beschadigd het binnenwerk niet tijdens transport.

Afschot
De TOP Laser CrossDot G kan gemakkelijk worden ingeschakeld als het mechanisme nog vergrendeld is. Op deze manier kan de lijnlaser in elke gewenste positie ingesteld worden en beschadigd het mechanisme niet.

TOP-Lijnlaser.nl Calibratie (uniek)
Elke lijnlaser van TOP-Lijnlaser.nl wordt eerst volledig gecontroleerd en gecalibreerd. Bij elke lijnlaser geven wij dan ook een calibratierapport. De controle en calibratie worden in onze eigen calibratieruimte gedaan. Hierdoor kunnen wij de hoogste kwaliteit garanderen.

Specificaties:

Nauwkeurigheid: 2 mm / 10 meter
Bereik: 35 meter*
Bereik met ontvanger: 60 meter*
Laserlijnen: 1x horizontaal, 1x verticaal, 2x loodlijn
Lijnen afzonderlijk in- uitschakelen: Ja
Afschot: Manueel
Laserdiode: Klasse 2, 560 nm
Nivelleerbereik: 4 graden
Bescherming: IP54
Werkduur per accu / batterij(en): 15 uur*
Voeding: 4x AA batterij
Werktemperatuur: 0°C tot 50°C
Gewicht: 600 gr
Aansluiting: 1/4" en 5/8"
Afmetingen LxBxH: 119mm x 55mm x 115mm
*in de meest gunstige omstandigheden

Leveringsomvang:

- TOP Laser CrossDot G
- Wandhouder
- Draagtas
- Richtplaatje
- Batterijen
- Nederlandse handleiding

Bestel veilig en snel op onze webshop!

Advertentienummer: a1052001604