GROENE 2-Lijns Laser (Zelfnivellerend) 50% Korting

€ 49,95
Ophalen of Verzenden
11305134sinds 24 jul. '17, 15:33
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw

Beschrijving

TOP Laser X1G Groene Lijnlaser 

Groene lijnlaser tijdelijk extra scherp geprijsd. Goedkoopste en nauwkeurigste in z'n klasse!

Nu met 50% korting voor €41,28 excl. BTW - €49,95 incl. BTW!

1x Horizontale Groene Laserlijn
1x Verticale Groene Laserlijn

Wat is een TOP Laser?
Door onze jarenlange ervaring, hebben wij de juiste contacten kunnen opbouwen. Hierdoor hebben wij direct contact met de fabrikant. Dit heeft als voordeel dat wij zelf de kwaliteit kunnen bepalen. Omdat wij direct bij de fabrikant kopen kunnen wij hoge kwaliteit bieden voor een zeer scherpe prijs. Omdat wij 100% achter onze producten staan geven wij deze producten met het volste vertrouwen onze eigen naam "TOP Laser".

Groene laserlijnen
Groen laserlicht is 4 tot 6 keer beter zichtbaar dan rood laserlicht. Omdat onze ogen groen laserlicht makkelijker opnemen is de lijn beter zichtbaar en kan dus verder en gemakkelijker gewerkt worden.

Wandklem

Bij deze TOP Laser X1G wordt standaard een handige wandklem geleverd. Deze wandklem kan gemakkelijk aan deurposten, palen of op andere plekken bevestigd worden. Ook kan de wandklem gebruikt worden als pootje om de groene lijnlaser op te zetten.

Zelfnivellerend
Door de groene lijnlaser met de schuifknop van zijn vergrendeling af te halen nivelleert de lijnlaser zichzelf zeer snel. Na de ontgrendeling zijn gelijk de twee laserlijnen te zien.

Transportvergrendeling
Omdat de TOP Laser X1G groene lijnlaser is voorzien van een transportvergrendeling kan de kwaliteit hoog blijven en de nauwkeurigheid gewaarborgd. Met een schuifknop is de TOP Laser X1G te vergrendelen en te ontgrendelen. Wanneer het mechanisme is vergrendeld kan het binnenwerk niet meer bewegen en daardoor minder snel beschadigd raken tijdens transport.

Schuine lijn
De TOP Laser X1G kan gemakkelijk worden ingeschakeld als het mechanisme nog vergrendeld is. Op deze manier kan de lijnlaser in elke gewenste positie ingesteld worden en beschadigd het mechanisme niet.

3 jaar garantie
Omdat elke lijnlaser eerst volledig is gecontroleerd en gecalibreerd kunnen wij niet alleen hoge kwaliteit bieden maar kunnen ook 3 jaar garantie geven.

Specificaties:

Nauwkeurigheid: 3 mm / 10 meter
Bereik: 25 meter*
Bereik met ontvanger: -
Laserlijnen: 1x horizontaal, 1x verticaal
Laserdiodes: 1
Lijnen afzonderlijk in- uitschakelen: Nee
Afschot: Manueel
Laserdiode: Klasse 1, 520 nm
Nivelleerbereik: 4 graden
Bescherming: IP54
Werkduur per accu / batterij(en): 12 uur*
Voeding: 2x AA batterij
Werktemperatuur: 0°C tot 45°C
Gewicht: 225 gr
Aansluiting: 1/4"
Afmetingen LxBxH: 75mm x 65mm x 75mm
*in de meest gunstige omstandigheden

Leveringsomvang:

- TOP Laser X1G
- Wandklem
- Draagtas
- Batterijen

Advertentienummer: a1122622331