Spectra LL500 bouwlaser met Millimeter ontvanger! (PRO)

€ 1.449,00
Ophalen of Verzenden
505523sinds 22 mei. '18, 11:13
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw

Beschrijving

Spectra LL500 Bouwlaser - Nu Slechts €1449 excl. BTW


De Spectra LL500 is één van de meest betrouwbare rotatielasers ooit geproduceerd. Deze laser is grondlegger voor alle bouwlasers en is nog steeds even geschikt en vooruitstrevend als altijd. Door zijn zeer hoge nauwkeurigheid en groot werkbereik is dit het meest gebruikte model in de grond-, weg- en waterbouw!

Betrouwbaar en Nauwkeurig:
Al tientallen jaren een zeer betrouwbare en nauwkeurige laser. De Spectra LL500 is de voorloper van iedere rotatielaser en nog steeds is het een van de beste op de markt. Deze rotatielaser is nog altijd even betrouwbaar als eerst. Het is ten slotte de enige bouwlaser met een geheel mechanisch optiek. De betrouwbaarheid kan worden gegarandeerd, doordat de Spectra LL500 geheel met de hand wordt gefabriceerd. Mede hierdoor kan er een maximale afwijking van 0,5 millimeter per 10 meter worden gerealiseerd, al blijkt de laser in de praktijk nog een stuk nauwkeuriger te zijn. Door het voetblok aan de onderzijde van de laser is deze erg snel en gemakkelijk waterpas te stellen.

Robuust:
De stevige en robuuste behuizing van de Spectra LL500 biedt het binnenwerk de nodige bescherming. Mede doordat deze laser handmatig wordt gefabriceerd is het mogelijk om een hogere beschermingswaarde te realiseren. Deze rotatielaser heeft een waarde van IP54. Dit houdt in dat het beschermd is tegen stof en tegen spatwater uit alle richtingen. Waardoor het ook mogelijk is om maar liefst een garantieperiode van 5 jaar te bieden.

Accu:
De Spectra LL500 beschikt over een accupakket, wat bestaat uit een viertal oplaadbare D-cell batterijen. Wanneer deze volledig zijn opgeladen, is er een werkduur van circa 27 uur mee te halen. Raakt de accu onverhoopt leeg? Geen probleem. Het is namelijk ook mogelijk om de oplaadbare batterijen snel en eenvoudig te vervangen door reguliere alkaline batterijen. Hierdoor komt u in principe nooit stil te staan en wordt de productiviteit aanzienlijk verhoogt!

Compleet:
De Spectra LL500 wordt zeer compleet afgeleverd in een duurzame koffer. Zo is deze voorzien van vier D-cel accu's die je met de meegeleverde oplader eenvoudig via het stroomnet kunt opladen. Irritaties door lege batterijen zijn hiermee verleden tijd. Met de bijgeleverde robuuste ontvanger HL700 kan een werkbereik van 500 meter gehaald worden. Uiteraard wordt ook deze bouwlaser afgeleverd met een duidelijke, Nederlandstalige gebruiksaanwijzing.

Laserbaak & Statief:

• Optioneel: Spectra LL500 i.c.m. 160cm Statief & Laserbaak (+€49,00 excl. BTW):
Deze bouwlaser is ook verkrijgbaar met statief en laserbaak, zo bent u helemaal compleet en klaar om aan de slag te gaan. Het statief biedt een stevige basis om de roterende laser op te bevestigen. Met het statief kan een hoogte van 160cm gehaald worden. Deze hoogte is ideaal om de meeste werkzaamheden mee te verrichten. De laserbaak is ideaal om in combinatie met de meegeleverde handontvanger te gebruiken. De baakklem kan gemakkelijk op de snelspanklem van de laserbaak gezet worden om zo nog makkelijker hoogtes te kunnen bepalen of hoogteverschillen uit te kunnen lezen. Nu van €110,- voor slechts €49,- extra!


• Optioneel: Spectra LL500 i.c.m. ZWAAR 170cm Statief & Laserbaak (+€95,00 excl. BTW):
Deze bouwlaser is ook verkrijgbaar met een ZWAAR 170cm statief en laserbaak. Met dit statief bent u verzekert van een zeer solide basis. Dit statief biedt een stevigere basis dan het standaard statief door de dikkere, grotere poten en de grote schotel bovenop. De oranje kleur biedt extra opvalgarantie op de bouwplaats! De laserbaak is ideaal om in combinatie met de meegeleverde handontvanger te gebruiken. De baakklem kan gemakkelijk op de snelspanklem van de laserbaak gezet worden om zo nog makkelijker hoogtes te kunnen bepalen of hoogteverschillen uit te kunnen lezen. Nu van €154,- voor slechts €95,- extra!


• Optioneel: Spectra LL500 i.c.m. Robuust Opdraaibaar 290cm Statief & Laserbaak (+€149,00 excl. BTW):
Deze bouwlaser is daarnaast ook verkrijgbaar met een robuust opdraaibaar 290cm spindelstatief en laserbaak. Met dit statief bent u voorzien van één van de meest stevige en uitgebreide statieven. Het statief biedt een stevige basis om de roterende laser op een hoogte van max. 290cm te krijgen. De laserbaak is ideaal om in combinatie met de meegeleverde handontvanger te gebruiken. De baakklem kan gemakkelijk op de snelspanklem van de laserbaak gezet worden om zo nog makkelijker hoogtes te kunnen bepalen of hoogteverschillen uit te kunnen lezen. Nu van €214,- voor slechts €149,- extra!

Kalibratie:
De Spectra LL500 wordt, net als alle rotatielasers bij ToolProfessional, gecontroleerd voor verzending. Mocht het zo zijn dat de laser niet voldoet aan de fabrieksspecificaties, dan volgt er een kalibratie. Wanneer het zeker is dat alle specificaties en accessoires goed zijn, dan wordt de laser voorzien van een kalibratierapport en -sticker. Door een bouwlaser te kopen bij ToolProfessional weet u dus altijd dat de laser nauwkeurig en betrouwbaar is!


Specificiaties:

Nauwkeurigheid: 0,5 mm / 10 meter
Bereik: 250 m met ontvanger
Werkbereik Ø: 500 m met ontvanger
Roteren: 600 tpm
Scannen: -
Functies: Horizontaal, TILT
Laserdiode: Klasse 2, 635nm
Nivelleerbereik: 2°
Bescherming: IP54
Gewicht: 3.6 kg
Voeding: accupack NiMH / 4x D batterij
Werktijd: 80 uur batterijen / 27 uur accu
Werktemperatuur: -10°C tot 40°C
Afmetingen: LxBxH175 x 175 x 275 mm


Leveringsomvang:

- Spectra LL500
- Kalibratierapport
- Koffer
- Handontvanger HL700 met baakklem
- Oplader
- Accupack
- Extra batterijhouder

Bestel Veilig en snel via onze webshop...


Advertentienummer: a1191382600