Spectra LL300 S Bouwlaser, Roterende laser, Rotatielaser SET

€ 1.075,00
Ophalen of Verzenden
877166sinds 25 okt. '18, 12:11
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw

Beschrijving

Spectra LL300 S Bouwlaser Set voor €1075,- excl. BTW!

Deze Spectra LL300 S is professionele basis van Spectra bouwlasers. Met de LL300 S kan ten opzichte van de LL300 N het afschot worden ingesteld op de bouwlaser zelf. Door middel van de knoppen kan gemakkelijk een afschot in één as ingesteld worden. TOP-Bouwlaser.nl biedt deze Spectra LL300 S bouwlaser nu aan helemaal compleet als set. De set is voorzien van een universeel statief van aluminium met een maximale hoogte van 160cm. Ook is de set voorzien van een Laserbaak met snelspanklem. Deze laserbaak heeft een totale hoogte van 240cm. Op de snelspanklem kan gemakkelijk de baakklem van de handontvanger bevestigd worden, hierdoor is de laserbaak eenvoudig te bedienen. De set is nu tijdelijk ook voorzien van een gratis laserafstandsmeter die afstanden tot wel 80 meter kan meten.

 

GRATIS: Aluminium Statief 160cm
GRATIS: Laserbaak met Snelspanklem
GRATIS: Laserafstandsmeter 60m

 

Gebruiksgemak is de sleutel

Spectra staat bekend om het gebruiksgemak van de bouwlasers. Ook bij deze LL300 S bouwlaser is gebruiksgemak weer zeer belangrijk. Met één druk op de knop wordt de bouwlaser geactiveerd. De laser nivelleert zichzelf waarna hij gaat draaien. Nu kan de laserlijn ontvangen worden en klaar is kees.

 

Nieuwe robuuste behuizing met valbescherming

Omdat Spectra continu door blijft ontwikkelen wordt de lat elke keer weer wat hoger gelegd. Dat is ook weer terug te zien bij deze LL300 S. De nieuwe behuizing is nog weer sterker dan de vorige en de glaskap is niet van kunststof maar van staal. Door een combinatie te maken van deze sterke materialen kan de Spectra LL300 S bouwlaser gemakkelijk een van van 1 meter hoogte op beton overleven zonder dat deze defect raakt. Zekerheid is dus zeker een pluspunt bij deze bouwlaser.

 

Een afschot instellen

Een afschot instellen was nog nooit zo gemakkelijk. Door de eenvoudige bediening kan de bouwlaser direct in afschot gezet worden. Na het nivelleren is het mogelijk één as onder een helling (afschot) te zetten. De afschot modus wordt geselecteerd met een andere knop. Wanneer de afschotmodus is geselecteerd kan direct het afschot worden ingevoerd. Straatwerk onder afschot en afwatering van een terrein is dus geen probleem voor deze bouwlaser.

 

HI-alert functie en Maskermodus

De HI-alert functie is ontwikkeld zodat het gebruiksgemak verhoogd kan worden en het foutmarge verkleind kan worden. De HI-alert functie zorgt ervoor dat de bouwlaser stopt met draaien wanneer de bouwlaser bewogen word. De maskermodus noemen we ook wel zijde-uitschakeling of SCAN stand. Het grote verschil is dat bij SCAN stand de laserstraal tussen twee punten heen en weer beweegt waardoor deze niet meer helemaal 360 graden roteert en bij de zijde-uitschakeling kan softwarematig de laserstraal uitgeschakeld worden bij bepaalde zijde van de bouwlaser. De kop blijft dus gewoon 360 graden roteren. De maskermodus is hetzelfde als de zijde-uitschakeling. Dit wordt gebruikt in de buurt van weerspiegelende oppervlakken zoals ramen. Een reflectie kan worden gedetecteerd door de handontvanger. De reflectie kan een andere hoogte zijn dan de originele laserlijn waardoor een meetfout kan ontstaan. Door de maskermodus is er geen hinder van reflecties in ramen.

 

Handontvanger HL450 met mm uitlezing

De standaard meegeleverde handontvanger HL450 van Spectra heeft een mm uitlezing. Op het LCD wordt het hoogte verschil in millimeters getoond. Met een mm ontvanger kan heel nauwkeurig een hoogteverschil uitgelezen worden. Tevens is een mm ontvanger nauwkeuriger dan een standaard ontvanger. Lees meer op onze webshop.

 

Afstandsbediening RC402 N (optioneel +€245,00)

Met de optionele afstandsbediening Spectra RC402 N kan het afschot tot wel 100 meter vanaf de bouwlaser ingesteld worden. Door de afstandsbediening is het mogelijk een afschot in te stellen met één persoon. Nu in combinatie met deze LL300 S voor €245,00 excl. BTW in plaats van €275,00 excl. BTW.

 

Complete set door TOP-Bouwlaser.nl: Deze Spectra LL300 S wordt geleverd met een gratis aluminium buitenstatief tot 160 cm en een laserbaak met snelspanklem. Hiermee kan er direct gewerkt worden met de Spectra LL300 S en zijn er geen extra accessoires nodig. Beide zijn van kwaliteit waardoor dit uitstekend past bij Spectra en TOP-Bouwlaser. Het gratis statief en de laserbaak worden uiteraard ook door TOP-Bouwlaser kosteloos verzonden!

 

AFSTANDSMETER t.w.v. €99,00 (GRATIS):

Nu tijdelijk als introductie actie geleverd met een gratis laser afstandsmeter! Deze onmisbare, compacte en uitgebreide afstandsmeter meet met gemak afstanden tot 60 meter.

 

TOP-Bouwlaser Calibratierapport:

Alle Spectra bouwlasers die bij TOP-Bouwlaser.nl besteld worden voorzien wij van een eigen calibratierapport. Voordat een bouwlaser wordt verstuurd, wordt deze eerst volledig gecontroleerd en gecalibreerd. TOP-Bouwlaser adviseert ook elke bouwlaser jaarlijks te laten calibreren zodat de nauwkeurigheid en de afwijking van de bouwlaser altijd binnen de fabrieksspecificaties blijven. TOP-Bouwlaser.nl calibreerd alle bouwlasers zelf op onze eigen meetbaan in Zeewolde.

 

Specificaties:

 

Nauwkeurigheid: 0,5 mm / 10 meter

Bereik: 400 m met ontvanger

Werkbereik Ø: 800 m met ontvanger

Roteren: 600 tpm

Scannen: Ja, zijde uitschakeling

Afschot: 5% in één as

Functies: Horizontaal, TILT, Zijde uitschakeling, Afschot

Laserdiode: Klasse 2, 635nm

Nivelleerbereik: 5°

Bescherming: IP66

Gewicht: 2,7 kg

Voeding: accupack NiMH of 4x D-cell batterij

Werkduur: 45 uur met accu, 90 uur met alkaline

Werktemperatuur: -10°C tot 50°C

Afmetingen: LxBxH272 x 197 x 201 mm


Leveringsomvang
:

- Spectra LL300 S Bouwlaser
- Calibratierapport TOP-Bouwlaser
- Robuuste Spectra Koffer
- Millimeterontvanger HL450 met baakklem
- Oplader
- Accupack NiMH
- Universeel Statief 160cm
- Laserbaak met Snelspanklem
- Laserafstandsmeter 60m

 

Bestel veilig en snel via onze webshop! Actieprijs €1075,- excl. BTW (€1300,75 incl. BTW)

Advertentienummer: a1252144937