TOP Laser X3DG | 3D Lijnlaser Groen | 3x360° Lijnen

€ 169,00
Ophalen of Verzenden
19526240sinds 29 apr. '19, 15:46
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw

Beschrijving

TOP Laser X3DG 3x360° (3D) Kruislijnlaser Groen 

Nu tijdelijk €169,00 excl. BTW - €204,49 incl. BTW!

De TOP Laser X3DG is de meeste compacte 3D laser in ons assortiment. Deze kruislijnlaser beschikt over alle mogelijke laserlijnen en is daardoor de perfecte 3D laser voor de professional. Daarnaast is de X3DG erg gebruiksvriendelijk, met één knop is het mogelijk alle laserlijnen in te schakelen. Bij elke druk op de knop verschijnt één extra laserlijn. De TOP Laser X3DG wordt met alle toebehoren geleverd in een handige draagtas, dit is met onder andere een magnetische wandbeugel, richtplaatje en oplader.

• 1x 360° horizontale groene laserlijn

• 2x 360° verticale groene laserlijnen

 

Groene 3D laserlijnen met haakse hoeken:

De 3 laserlijnen zijn extra goed zichtbaar door het groene laserlicht. De laserlijn gaat volledig 360° rond. Hierdoor ontstaat een groot bereik en maakt dat deze 3D Laser multifunctioneel. De twee verticale laserlijnen staan haaks op elkaar. Hierdoor is het mogelijk haakse hoeken uit te zetten. De TOP Laser X3DG is daarom de perfecte tools voor alle interieurwerkzaamheden.

 

Groen:

Door de groene lasertechnologie zijn deze groene laserlijnen extreem goed zichtbaar. Hierdoor kan niet alleen een groter werkbereik behaalt worden, maar de gebruiksvriendelijkheid wordt ook aanzienlijk hoger.

 

Zelfnivellerend:

Door het zelfnivellerende, magnetisch gedempte pendelsysteem, nivelleert de kruislijnlaser snel en nauwkeurig. Hierdoor is de kruislijnlaser makkelijk en snel te gebruiken. Buiten het nivelleerbereik van 3,5° begint de lijnlaser te knipperen als waarschuwing. Hierdoor kunnen geen onverwachte meetfouten ontstaan.

 

Transportvergrendeling:

De TOP Laser kruislijnlaser is voorzien van een transportvergrendeling. Deze vergrendeling is om te voorkomen dat het pendelmechanisme in het instrument beschadigd tijdens het vervoeren. De kruislijnlaser kan enkel uitgeschakeld worden wanneer het mechanisme is vergrendeld.

 

Innovatief met Li-Ion accupack:

De TOP Laser X3DG is voorzien van een Li-Ion accupack. Met dit Li-Ion accupack kan met gemak 10 uur aaneengesloten gewerkt worden. Door de krachtige 5200mAh Li-Ion accu kan de extreem goed zichtbare lijn lang gebruikt worden. Door middel van de meegeleverde oplader, is de Li-Ion accu op te laden.

 

TOP-Lijnlaser.nl Calibratie (Uniek):

Elke lijnlaser van TOP-Lijnlaser.nl wordt eerst volledig gecontroleerd en gecalibreerd. Bij elke lijnlaser geven wij dan ook een calibratierapport. De controle en calibratie worden in onze eigen calibratieruimte gedaan. Hierdoor kunnen wij de hoogste kwaliteit garanderen.

 

Specificaties:

Nauwkeurigheid:3 mm / 10 meter
Bereik (zicht):30 meter*
Bereik (ontvanger):60 meter*
Zelfnivellerend:Ja
Laserlijnen:1x360° horizontaal, 2x360° verticaal
Transportvergrendeling:Ja
Afschot:Manueel
Bescherming:IP54
Werkduur per accu / batterij(en):10 uur*
Voeding:Li-Ion accu 5200mAh
Oplaadbaar:Ja
Afmetingen LxBxH:112 x 90 x 115 mm
*in de meest gunstige omstandigheden

Leveringsomvang:

- TOP Laser X3DG 3x360°
- Calibratierapport
- Magnetische wandhouder
- Draagtas
- Li-Ion Accu
- Oplader
- Richtplaatje
- Nederlandse handleiding


Bestel veilig en snel op onze website...

Advertentienummer: a1284021921