PRO Laser 8-Lijns(!) Servomotorische Lijnlaser | 1mm @ 10m!

€ 499,00
Ophalen of Verzenden
294522sinds 10 jan. '22, 17:13
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw

Beschrijving

ADA 6D SERVOLINER Professionele 8-Lijns Laser met Servomotoren!

Professioneel, nauwkeurig, robuust en nu met €100,- afgeprijsd!


De ADA 6D SERVOLINER heeft een zeer hoge nauwkeurigheid. Dit wordt gewaarborgd door de servomotoren in het binnenwerk. In tegenstelling tot veel andere lijnlaser nivelleert de 6D SERVOLINER motorisch in plaats van door een gedempt pendelmechanisme. Deze lijnlaser is erg makkelijk in gebruik, door middel van slechts vier knoppen is de laser, met al zijn opties, te gebruiken. Erg handig is de fijnafstelling die aan de laser is bevestigt, hiermee is de ADA 6D SERVOLINER zeer nauwkeurig op de juiste positie af te stellen.

• 4x Horizontale Laserlijnen
• 4x Verticale Laserlijnen

• 1x Loodpunt

Vernieuwd:

De 6D SERVOLINER is volledig vernieuwd voor 2022! Zo is onder andere de behuizing van gehard kunststof aangepast naar eentje van zeer solide rubber. Tevens is de binnenkant verstevigd met extra ribben bij bijdraagt aan de robuustheid van de laser. Daarnaast is het voedingssysteem aangepast en kan er gemakkelijk gewisseld worden tussen het Lithium Ion pakket en het Alkaline AA batterijpakket.

Hoge Kwaliteit:

Alle lijnlasers van ADA zijn van hoge kwaliteit, zo ook de ADA 6D SERVOLINER, het topmodel van ADA. ADA maakt uitsluitend gebruik van hoogwaardige componenten die met hoge nauwkeurigheid in elkaar worden gezet. Mede hierdoor is het mogelijk om een betrouwbare en nauwkeurige lijnlaser te garanderen. Daarbij komt ook nog eens dat elke laser die de fabriek verlaat een strenge controle moet doorstaan, wat resulteert in zeer net afgewerkte lasers. Door de hoge kwaliteitscomponenten kan een nauwkeurigheid van 1mm op 10 meter gegarandeerd worden. Hierdoor is deze 6D SERVOLINER lijnlaser zeer professioneel en ideaal voor nauwkeurige interieurbouw.

Elektronisch nivellerend:

De naam zegt het al, de 6D SERVOLINER wordt door servomotoren genivelleerd. Snel, precies en zonder schommelen. Traditionele lijnlasers nivelleren doormiddel van een pendelmechanisme wat een maximale nauwkeurigheid heeft van 2mm op 10 meter. Door de elektronische nivellering door servomotoren wordt het mechanisme nog nauwkeuriger genivelleerd en kan een nauwkeurigheid van 1mm op 10 meter worden behaald.

Afschot & Vergrendeling:

Omdat de lijnlaser doormiddel van servomotoren genivelleerd wordt, kan het mechanisme ook vast gezet worden. Door één druk op de knop stopt de lijnlaser met nivelleren en kan de lijnlaser handmatig gekanteld worden om in een afschot te werken. Wanneer het instrument wordt uitgeschakeld blokkeren de motoren automatisch zodat het binnenwerk niet kan beschadigen tijdens transport.

Professioneel:

Met 8 laserlijnen worden alle kanten van de lijnlaser gedekt. Het lijnenspel komt overeen met dat van een 3D laser, de meest uitgebreide dekking mogelijk dus. Ideaal voor het uitzetten van systeemwanden of plafonds. Met de stelschroef (fijnafstelling) kan de lijnlaser gemakkelijk en snel worden uitgelijnd en geïnstalleerd. Voor het instellen van de lijnlaser is deze fijnafstelling geperfectioneerd en kan de lijn gemakkelijk in de juiste positie gezet worden.

Voeding:

Door de meegeleverde Li-Ion Accu kan gemakkelijk een lange periode achter elkaar gewerkt worden. Wanneer de accu leeg is kan deze gemakkelijk gewisseld worden naar het Alkaline batterijpakket. Het batterijpakket benodigd 8x een AA alkalinebatterij waarmee ook langdurig gewerkt kan worden. Het is daarnaast ook mogelijk om de SERVOLINER te gebruiken via de netstroomaansluiting.

Optioneel:


• ADA LR-60 Ontvanger (+€49,-):

Het is ook mogelijk om de ADA 6D SERVOLINER in combinatie met een ADA LR-60 handontvanger te gebruiken. Dat is nodig bij bijvoorbeeld buiten toepassingen of het werken in erg lichte omstandigheden tot wel 70 meter.

TOP-Lijnlaser.nl Calibratie (Uniek):

Elke lijnlaser van TOP-Lijnlaser.nl wordt eerst volledig gecontroleerd en gecalibreerd. Bij elke lijnlaser geven wij dan ook een calibratierapport. De controle en calibratie worden in onze eigen calibratieruimte gedaan. Hierdoor kunnen wij de hoogste kwaliteit garanderen.

3 Jaar Garantie:

Omdat elke lijnlaser eerst volledig is gecontroleerd en gecalibreerd kunnen wij niet alleen hoge kwaliteit bieden maar kunnen ook 3 jaar garantie geven.

Leveringsomvang:

• ADA 6D SERVOLINER
• Nederlandse handleiding
• Koffer
• Statiefadapter
• Laserbril Rood
• Richtplaat Rood
• Li-Ion Accupack
• AA Alkaline Batterijpack
• Oplader / netstroomadapter


De prijs is €499,- excl. BTW. (€603,79 incl. BTW)
Advertentienummer: a1419137904