Spectra LL500 Bouwlaser | 5 Jaar Garantie | Complete set!

€ 1.495,00
Ophalen of Verzenden
176418sinds 4 apr. '22, 16:50
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw

Beschrijving

Spectra LL500 Bouwlaser Set

Inmiddels 40 jaar een begrip! De Spectra LL500 is het meest verkochte model van Spectra. Het model is de grondlegger op het gebied van bouwlasers, maar nu nog steeds erg betrouwbaar en professioneel. Deze bouwlaser wordt volledig met de hand gebouwd, hierdoor is het erg nauwkeurig en stabiel. De Spectra LL500 heeft in combinatie met de HL700 handontvanger een werkbereik van 500 meter. Zo dat u meteen aan de slag kan, leveren wij de Spectra LL500 inclusief:

• Universeel Aluminium Statief 160cm
• Laserbaak met Snelspanklem 240cm


Kenmerken LL500:

• Zeer betrouwbaar
• Lange levensduur
• Ongelofelijk zuiver
• Millimeterontvanger
• Niet temperatuur gevoelig
• Fabrieksgarantie van 5 Jaar

Meest verkocht | 40 Jaar:

Geboren in 1981 als EL-1 en 40 jaar later bijna ongewijzigd, dat is de Spectra LL500. Eén van de meest betrouwbare en best verkochte bouwlasers ooit gemaakt. Het model LL500 van Spectra is zeer bekend en is al jaren een grondlegger op het gebied van bouwlasers. In de grond- weg en waterbouw wordt de LL500 nog dagelijks ingezet in alle omstandigheden. Het is een favoriet in de heitechniek waar er velen dag in, dag uit de hoogtes van de heipalen controleren. Deze klassieker is één van de weinige bouwlasers die gegarandeerd tientallen jaren meegaat.

Betrouwbaar en bekend:

De LL500 van Spectra is niet alleen één van de meest verkochte modellen van Spectra maar ook zeer nauwkeurig, stabiel en betrouwbaar. De LL500 wordt in kleine aantallen met de hand gebouwd en staat daarom bekent als zeer kwalitatief hoogwaardig en robuust. Met de stelblok aan de onderkant kan de bouwlaser snel waterpas gezet worden. Wanneer de bouwlaser waterpas staat nivelleert de LL500 zichzelf nog extra nauwkeurig. De LL500 behoudt zijn nauwkeurigheid beter dan elk ander model door de jaren heen.

Unieke werking:

De LL500 is niet volledig maar gedeeltelijk zelfnivellerend. Aan de onderzijde van de bouwlaser bevind zich het stelblok, hierop zitten drie stelschroeven om de LL500 doormiddel van de waterpaslibellen voor het grootste gedeelte waterpas te zetten. Intern heeft de LL500 een pendelcompensator, hiermee kan hij zich de laatste aantal graden zelf volledig nivelleren. De laser gaat ook pas draaien zodra hij waterpas genoeg staat om zichzelf te stellen. Het principe heeft zich al 40 jaar als zeer betrouwbaar bewezen en wijkt slechts 0.5 mm op 10 meter af.

Altijd veilig:

Of het nu zeer koude of warme dagen zijn, de LL500 functioneert altijd. Dankzij de temperatuurcompensatie is het mogelijk om onder alle weersomstandigheden uiterst nauwkeurig te kunnen blijven werken. Daarnaast is de LL500 voorzien van TILT functie met automatische uitschakeling. Dit zorgt ervoor dat bij beweging van de bouwlaser de bouwlaser uitschakelt. Dit voorkomt onverwachte meetfouten omdat de LL500 niet meer blijft doordraaien op een verkeerde hoogte. Hiermee behoort het uitzetten van verkeerde hoogtes tot het verleden.

HL700 MM Ontvanger:

De Spectra LL500 wordt nu standaard geleverd met de HL700 millimeterontvanger. Deze grote ontvanger heeft een ontvangstvenster van maar liefst 127 millimeter, dus een groot ontvangstbereik is daardoor gegarandeerd. De meetwaarden zijn zelfs tot op de millimeter nauwkeurig en is af te lezen op zowel de voor- als achterzijde van deze ontvanger. De HL700 is zo robuust door de extra rubberen bescherming dat hij een val tot maar liefst 3 meter op beton doorstaat. Daarnaast is hij met IP67 waterdicht, dus afspoelen na gebruik kan gewoon!

Compleet:

De Spectra LL500 wordt compleet afgeleverd in een robuuste Spectra koffer. Deze is voorzien van vier D-Cell accu's die met de meegeleverde oplader eenvoudig via de netstroom kunt opladen. Irritaties door lege batterijen zijn hiermee verleden tijd. Bij de LL500 zit nu standaard de robuuste HL700 millimeterontvanger! Uiteraard wordt ook de LL500 afgeleverd met een duidelijke, Nederlandstalige gebruiksaanwijzing. Als actie bieden wij van TOP-Bouwlaser.nl u hierbij een gratis statief tot 160cm en gratis laserbaak bij aan, zo ben je direct klaar voor de bouw.

Calibratierapport:

Alle bouwlasers die bij TOP-Bouwlaser.nl besteld worden zijn voorzien van een eigen calibratierapport. Voordat een bouwlaser wordt verstuurd, wordt deze eerst volledig gecontroleerd en gecalibreerd. Dit proces gebeurt op onze eigen meetbaan, welke is voorzien van speciaal geijkte apparatuur. Hierdoor bent u gegarandeerd van een nauwkeurige en betrouwbare Spectra LL500.


Specificiaties:

Nauwkeurigheid: 0,5 mm / 10 meter
Bereik: 250 m met ontvanger
Werkbereik Ø: 500 m met ontvanger
Roteren: 600 tpm
Scannen: -
Functies: Horizontaal, TILT
Laserdiode: Klasse 2, 635nm
Nivelleerbereik: 2°
Bescherming: IP54
Gewicht: 3.6 kg
Voeding: accupack NiMH / 4x D batterij
Werktijd: 80 uur batterijen / 27 uur accu
Werktemperatuur: -10°C tot 40°C
Afmetingen: LxBxH175 x 175 x 275 mm

Leveringsomvang:

- Spectra LL500 Bouwlaser
- Spectra HL700 Millimeterontvanger
- Calibratierapport TOP-Bouwlaser
- Koffer
- Oplader
- Accupack
+ Standaard Aluminium Statief 160cm
+ Laserbaak met Snelspanklem 240cm

Prijs is excl. BTW. (€1808,95 incl. BTW)

Advertentienummer: a1429192520