Sanitaire unit / douche + toilet te koop! Op voorraad!

Op aanvraag
1299795sinds 30 okt. '20, 14:38
Deel via
of

Kenmerken

TypeToilet
ConditieNieuw

Beschrijving

Bent u op zoek naar het perfecte sanitair oplossing die aan al uw behoeften voldoet? Zoek niet verder! Onze modulaire sanitaire unit is ontworpen om te excelleren in functionaliteit, duurzaamheid en veelzijdigheid, waardoor het de ideale metgezel is voor uw werkzaamheden.

Deze sanitair unit is 2,98 X 2,43 meter

We kunnen sanitair units leveren in veel verschillende lengtes en breedtes!

Krachtige Kenmerken:

  • Robuust Design: De sanitaire unit is gebouwd op een solide frame met massieve staalprofielen, zodat hij bestand is tegen de ruwe omstandigheden.
  • Aanpasbare Kleur: Kies uit een scala aan RAL Classic kleuren om de unit perfect af te stemmen op uw voorkeur en stijl.
  • Modulaire Uitbreiding: Behoefte aan meer ruimte? Onze units kunnen eenvoudig worden uitgebreid door extra eenheden aan elkaar te koppelen.
  • Optimale Isolatie: Geniet van een comfortabele omgeving dankzij uitstekende warmte- en geluidsisolatie.

Ingebouwde Functionaliteit:

Binnenin de unit vindt u:

  • Duurzame Vloeren: Cementgebonden spaanplaat met daar bovenop een stijlvolle SPC vloer in keizerlijk grijs.
  • Elegante Interieurafwerking: De binnenkant is afgewerkt met witte spaanplaat voor een heldere en frisse uitstraling.
  • Isolatie voor Comfort: Muurisolatie van 60 mm mineraal wol, dakisolatie van 100 mm mineraal wol en 60 mm mineraal wol voor de vloer.

Oneindige Mogelijkheden:

Of het nu gaat om een geïsoleerd tuinhuisje of een complete school, onze modulaire units zijn uitbreidbaar en koppelbaar, waardoor je eindeloze mogelijkheden hebt om gebouwen van elke omvang te creëren. Met hoogwaardige materialen en aanpasbare ontwerpen zorgen we ervoor dat jouw gebouw niet alleen functioneel is, maar ook esthetisch aansluit bij jouw visie. Van concept tot realisatie staan wij klaar om jouw unieke ideeën werkelijkheid te maken.

Bezoek onze website voor meer informatie over onze modulaire units en ontdek de mogelijkheden die wij bieden. Neem contact met ons op via e-mail (info@modulaireunits.nl) of telefonisch (085-0685589) voor advies op maat.

Wij staan klaar om u verder te helpen!

Advertentienummer: a1356870886