van Raam Easy Rider 3 Occasion

€ 5.928,00
22660116sinds 25 feb. '21, 20:27
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw
MerkVan Raam Easy Rider 3

Beschrijving

 

Deze fiets wordt uitsluitend met het Veldia elektrisch systeem geleverd. U heeft 2 jaar garantie op de fiets en het elektrische systeem (5 jaar op het frame). Op de meegeleverde Veldia Long Life accu heeft u 5 jaar garantie.

 

De van Raam Easy Rider kan geheel aan uw wensen aangepast worden. Wilt u ook de van Raam Easy Rider 3 proberen met de vernieuwde, veiligere en stabielere aandrijving?Beschrijving

De van Raam Easy Rider driewielfiets voor volwassenen is duidelijk verschillend van andere driewielers. Door het unieke frame is er een lage instap en een stabiele lagere zitpositie. Doordat uw zwaartepunt laag ligt, u op een zitting met rugleuning zit en u een stuur voor u heeft, voelt u zich veilig en zeker. De zithoogte en de zithoek zijn instelbaar. De voorwaartse trapbeweging en de vering in het frame zorgen voor een perfect rijcomfort. De speciale fietshouding geeft minder belasting van de rug, nek, schouders en polsen. Standaard wordt deze fiets geleverd met ons Veldia elektrisch systeem. De motor wordt direct op de achteras gemonteerd. Dit zorgt voor een vloeiende aandrijving en betere grip bij losse ondergrond, bijvoorbeeld een zandpad. Maar het allerbelangrijkste, het zorgt uiteindelijk voor een veiligere en stabielere rijervaring.

 

Stel uw eigen fiets samen

Deze fiets heeft standaard 5 jaar garantie op de accu. Onze long life accu’s hebben verbeterde elektronica met uitstekende temperatuurbeheersing. Dit zorgt ervoor dat de accu minder slijt bij temperatuurwisselingen. Hierdoor kunt u deze accu’s gemiddeld 500 keer meer opladen dan de reguliere accu’s. Daarnaast biedt deze accu een uniek modulair design waardoor wij zelf accu cellen kunnen wisselen. Dus als er buiten de garantie iets mis zou gaan, bent u verzekerd van snelle reparatie tegen aantrekkelijke kosten. Met de standaard accu heeft u een actieradius van 70 km en de fiets is uitgerust met een compact vrijloopmotor.

 

Compleet inclusief service

Daarnaast is de fiets standaard uitgerust met Enviolo versnellingen waardoor u traploos kunt schakelen en een display met de bediening aan het stuur. U hoeft niet uw handen van het stuur los te laten als u de ondersteuningsstand (5 standen) wilt aanpassen of andere functies van de ingebouwde fietscomputer wilt bedienen. Met de duimgas kunt u zonder kracht te zetten vanuit stilstaand vertrekken. Ook kunt u hem gebruiken om gas bij te geven tijdens het fietsen zodat de belasting op uw benen minder wordt. Op het display wordt u geïnformeerd over de stand van de accu, de snelheid, gemiddelde snelheid en het aantal gereden kilometer. De E-bike Specialist levert uw fiets door heel Nederland gratis aan huis. Ook heeft u het mooie voordeel dat alle onderdelen bij ons op voorraad zijn dus reparaties snel uitgevoerd.

Vraag naar een vrijblijvende proefrit op afspraak via info@e-bikelimburg.nl of tel. 0475-219046

E-bike Specialist
Marie Curieweg 1D
6045 GH Roermond

Voor meer driewielers kunt u terecht op onze website:
www.e-bikelimburg.nl
Advertentienummer: a1374317246