Van Raam Easy Rider Compact | Elektro | Nieuw

€ 5.999,00
Ophalen of Verzenden
8769sinds 19 apr. '23, 15:39
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw
MerkVan Raam

Beschrijving


Van Raam Easy Rider Compact | Elektro | Nieuw Model 2023 ( Vanaf € 5999,- incl. 9% B.T.W.)

Specificatie:

VR2R Silent HT, achterwielmotor, 60 Nm | Accu capaciteit: 404 Wh optioneel 808 Wh | 8 naafversnellingen van Shimano | Hydraulische Schijfremmen achter, Mechanisch voor | Comfortabel verend frame (instelbaar) | Compacte afmeting | Inclusief 5 jaar plus / service pakket ✓

Model: Van Raam Easy Rider Compact | Elektro | ERC-MODEL01

Van Raam
Easy Rider Compact
Omschrijving: Compact zitdriewielfiets
De Easy Rider Compact is een compacte driewielfiets met zitting waar je heel eenvoudig op fietst. Deze comfortabele driewielfiets is geschikt voor kleine volwassenen en grote kinderen. De driewieler heeft zowel een compacte uitstraling als compacte afmetingen. De Easy Rider Compact heeft vergelijkbare rijeigenschappen als de Easy Rider driewielfiets, alleen de Easy Rider Compact is een stuk compacter. Door het unieke frame is er een lage instap en ligt het zwaartepunt lager. Hierdoor zit je met een zeker en veilig gevoel op de driewielfiets.

De voorwaartse trapbeweging en de vering in de zitting zorgen voor een perfect rijcomfort, waardoor korte maar ook langere afstanden comfortabel zijn af te leggen. De zitting van de zitdriewielfiets is verstelbaar. De Easy Rider Compact is erg wendbaar en heeft een kleine draaicirkel.

De Easy Rider Compact is geschikt met een binnenbeenlengte van circa 63 cm tot 81 cm. Dit komt overeen met een lichaamslengte van ongeveer 1.40 tot 1.70 meter.
Design
De Easy Rider Compact heeft een compact design, door onder andere een klein voorwiel en grotere achterwielen. Ook heeft deze zitdriewielfiets een smaller stuur en kortere cranks dan de Easy Rider. Er zitten standaard anti-kiep wielen aan de achterkant van het frame. Bij normaal gebruik, op vlak wegdek, zal je niet achterover kiepen. Als de fiets op een steile helling (maximaal 10%) achteruitrijdt en je dan gaat remmen, zou de fiets kunnen kantelen. De anti-kiep wielen zorgen ervoor dat je niet achterover kiept. Bekijk de gebruiksaanwijzing van de Easy Rider Compact voor alle veiligheidsmaatregelen voor het fietsen op een helling.

Vrijwel de gehele bekabeling loopt door het frame. Dit ziet er niet alleen mooi uit, maar geeft de kabels ook extra bescherming. Daarnaast heeft de Easy Rider Compact een kettingslang in plaats van een kettingkast, wat bijdraagt aan een modern en minimalistisch design.

Bij de Easy Rider Compact is een bagageframe op de rugleuning gemonteerd. Hieraan kan eenvoudig een enkelzijdige fietstas worden bevestigd, die je er ook af kunt halen en waarin je persoonlijke spullen of boodschappen kunt opbergen. Het bagageframe is geschikt voor de meeste enkelzijdige fietstassen. De optionele accu op deze driewieler is haaks op de fiets geplaatst, tussen de twee achterwielen. De accu-slede is daarom zo gemaakt, dat de accu maar gedeeltelijk op de slede geschoven hoeft te worden en eenvoudig af te nemen is.
Opties
De Easy Rider Compact kan dankzij verschillende opties aangepast worden naar jouw behoeftes en wensen. Denk hierbij aan een spiegel, voetenbakjes, stokhouder of een grotere accu.

De Easy Rider Compact komt standaard in de kleur wijnrood mat (RAL 3005), maar deze is uiteraard ook verkrijgbaar in een andere framekleur naar keuze.
Smart e-bike
De Easy Rider Compact wordt met optionele trapondersteuning een smart e-bike. Met het nieuwe Silent smart display kun je onder andere eenvoudig de gewenste mate van ondersteuning instellen en het informatiescherm geeft actuele fietsinformatie weer, zoals de snelheid en de resterende accucapaciteit. Het Silent elektrosysteem van Van Raam is uitgerust met een starthulp, waarmee je extra ondersteuning krijgt tijdens het wegfietsen. Lees meer over het Silent smart display in het artikel ‘Instructie Silent smart display voor Van Raam fietsen’.
Proefrit en Van Raam dealers
Wil je de Easy Rider Compact uitproberen? Dit is mogelijk tijdens een gratis proefrit.

Standaard voorzieningen
Bagageframe geschikt voor enkelzijdige fietstassen
Anti-kiep wielen
Parkeerrem
Slot
Verlichting
Verstelbare stuurpen
Differentieel
5 jaar garantie op frame
Voordelen
Zeer compact formaat
Enorm wendbaar en een kleine draaicirkel
Optimaal rijcomfort dankzij de geveerde zitting
In diepte instelbaar comfortabel zitvlak
Stabiele, lage zitpositie zorgt voor een veilig gevoel
Comfortabel en licht fietsen
Past door een normale deur
Stabiele wegligging
Kabels lopen door het frame en worden hierdoor goed beschermd
Mechanische velgrem voor en hydraulische schijfrem achter
Dé elektrische- (bak)fietsen specialist van Midden-Nederland

Profile Smeeing in Soest is al bijna 25 jaar dé fietsspecialist. Wilt u vakkundig advies proefrijden? Kom dan naar onze uitgebreide showroom in Soest. U kunt gratis voor de deur parkeren. We hebben altijd de nieuwste collecties van de bekende merken zoals Batavus, Sparta, Giant en Cortina maar ook van diverse premium merken zoals Kalkhoff en Dutch iD. Op onze webshop kunt u onze voorraad bekijken en bestellen.

Elektrische bakfietsen en aangepaste fietsen

Wij hebben een grote voorraad elektrische bakfietsen van de merken Urban Arrow enLovens. Ook zijn wij Premium Van Raam dealer voor aangepaste fietsen.

Advies op maat en proefrit

Wat uw wensen ook zijn, als ervaren specialist in (elektrische) fietsen nemen wij alle tijd voor advies & instructie op maat en zijn wij u graag van dienst met één of meerdere proefritten in onze winkel. De fiets van uw keuze wordt door onze vakspecialisten in de winkel altijd compleet afgesteld volgens uw persoonlijke wensen/eisen.

Liever een elektrische fiets of bakfiets (private) leasen?

Voor een vast laag maandbedrag? Via onze partner Fietsabonnement.nl regelt u makkelijk en snel alle details en haalt u uw fiets af bij ons in de winkel.
Graag tot ziens in onze winkel!Profile Smeeing
Koningsweg 16
3762EC SOEST

T: 035 603 999 0
E: info@profile-smeeing.nlAdvertentienummer: a1478840609