Buitenspeelgoed bij Friesland-buitenspeelgoed joure

Zie omschrijving
Ophalen of Verzenden
Afhaalpunt voor € 3,99 of thuis voor € 5,95
Thuisbezorgd voor € 6,95
1560sinds 2 sep. '23, 11:40
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw

Beschrijving

Verschillende steps op voorraad, voor alle leeftijden, van jong tot oud. Kom langs om te testen!!

Kom eens langs in onze showroom !!!! Wij staan voor kwaliteit en niet voor kwantiteit, wij leggen u graag uit wat de verschillen tussen de producten zijn, tevens kunt u bij ons de artikelen testen, dit is wel zo fijn bij het bepalen van een maat of welke trampoline voor u en uw kinderen het fijnste springt.

Wij zijn premium Berg dealer, daarnaast zijn wij officieel dealer van Avyna, Exit, Salta, Trybike, kbt, Douglas schommels, Volare en Popal kinderfietsen. Deze producten vind u zeker terug in onze webshop, en daarnaast verkopen wij nog ander kwaliteit buitenspeelgoed zoals Little Tikes, mookie swingball en Intex.

Adres showroom:
Marconiweg 20 Joure naast speelbos joure

Openingstijden:
Woensdag, Donderdag en Vrijdag van 09:30 tot 17:30 uur
Zaterdag van 09:30 tot 17:00 uur

Telefoon: 0513438081

Wij leveren door heel Nederland en Joure, Heerenveen, Leeuwarden, Drachten, Sneek, Friesland, Lemmer, Groningen, Kampen, Emmeloord, Urk, Zwolle, Lelystad, Assen, Emmen, Meppel, Hoogeveen.
Bij ons bent u aan het juiste adres voor skelters, Trybike, Go2, aanhanger, trampoline van Berg, Exit en Salta, Douglas schommel maar ook meisjesfiets en jongensfietsen van popal kinderfiets en Volare. Ook voor produkten voor voetbal zoals goal, rebounder, bent u bij ons aan het juiste adres.
Advertentienummer: m2018112308