Spectacle Audio Board sparkfun 14034

€ 19,95
Verzenden
Verzenden voor € 2,00
2782sinds 9 mar. '20, 15:56
Deel via
of

Beschrijving

Spectacle Audio Board sparkfun 14034
Met de Spectacle Audio Board kunt u geluid van een microSD-kaart toevoegen aan uw Spectacle-projecten. Elk bord accepteert een microSD-kaart met geluiden in .ogg-formaat en heeft een 1/8 "(3,5 mm) lijnaansluiting op lijnniveau klaar om te worden versterkt. Het is belangrijk om te weten dat de bestanden die door de Spectacle Audio Board worden gebruikt Deze gratis codec heeft een hogere compressieverhouding dan MP3 en, nog belangrijker, kan worden gebruikt zonder licentiekosten te betalen aan een derde partij. We gebruiken het gratis, open source programma Audacity om te converteren van wat dan ook naar de Het huidige formaat van het bestand is voor OGG Vorbis.
De Audio Board is uitgerust met drie 3,5 mm TRRS-aansluitingen: twee voor Spectacle-besturingssignalen van een Director Board en één voor een versterkte luidspreker. Degene met het label "In" moet worden aangesloten op een bord dat dichter bij de Director Board staat dan de Audio Board, of op de Director Board zelf. Let op de richting van de aansluitingen, want deze bepalen hoe uw Spectacle-modules met elkaar en met de Director Board spreken. Zoals bij elke andere Spectacle-module, hebt u de Director Board nodig om elk Spectacle-project te kunnen uitvoeren.
We hebben een uitgebreide gebruikershandleiding en een audiokaartaansluitgids geschreven om u te helpen bij elke stap van het instellen van dit en elk bord in de Spectacle-productlijn. U zult verrast zijn hoe gemakkelijk en snel het is om van uzelf een spektakel te maken!


Voor meer info klik hier



Snelle levering meerdere op voorraad.

U kunt betalen via Paypal, Ideal en overschrijving

Kijk bij onze andere advertenties.

Of in de webshop voor onze complete assortiment



Verzending
De verzending wordt gedaan met PostNL voor een laag bedrag. Daarnaast kan je het natuurlijk ook af komen halen op het adres van VanAlleEnMeer.nl.



klik nu op onderstaande link voor meer voordeel

Kijk voor het gehele assortiment Adruino, 3D-printer onderdelen en led lampen op . www.vanallesenmeer.nl
Advertentienummer: a1326009836