Wedstrijd TAFELTENNISTAFELS goedkoop huren compleet, outdoor

€ 65,00
Ophalen
1660sinds 4 apr. '24, 16:31
Deel via
of

Kenmerken

ConditieZo goed als nieuw
Thema of FeestOverige

Beschrijving

Een echte wedstrijd tafeltennistafel, compleet geleverd met 4 tafeltennisbatjes en balletjes. Deze tafel is ook geschikt voor solo play door een deel omhoog te kantelen.
 
Deze professionele tafeltennis tafel is geschikt voor binnen en buiten gebruik, outdoor kwaliteit zoals dat heet. Geweldig voor een heerlijke competitie tussen de festiviteiten door. Leuk voor jong en oud, geschikt voor een spelletje Ping Pong van 1 tot 4 spelers.
 
De tafeltennistafels zijn inklapbaar en staan op een verrijdbaar onderstel. Door de omvang en het gewicht zijn ze echter niet door iedereen te vervoeren, vraag ons gerust naar onze scherpe transporttarieven en mogelijkheden.
 
Naast de tafeltennistafels hebben wij ook Airhockeytafels, Poolbiljarttafels, pokertafels en een zeer uitgebreid assortiment aan overige verhuurartikelen. Ook in sport en spel verhuur is 1e-keus een grote aanbieder met de scherpste verhuurtarieven. kijk hiervoor eens bij onze andere advertenties of bezoek onze website, wij geven u graag het adres.
 
1e-keus
Rijnsburg Zuid Holland
06-29381717
 
Scherp geprijsd en inclusief BTW, dus geen onaangename verassingen achteraf.
Advertentienummer: m2100559117