AYOO® Schildersezel - Krijg 15% korting op de website

€ 79,95
Verzenden
174169sinds 6 jun. '23, 16:26
Deel via
of

Kenmerken

TypeEzel
ConditieNieuw

Beschrijving

Ben jij opzoek naar een complete schildersezel van uitstekende kwaliteit? Een schildersezel niet alleen erg stabiel staat maar ook voldoende opbergruimte biedt? Dan is deze duurzaam geproduceerde schildersezel van AYOO precies wat jij zoekt!

 

Waarom een AYOO schildersezel?

De veelzijdige schildersezel van AYOO is van hoge kwaliteit, heeft een stabiel ontwerp, is eenvoudig in gebruik en biedt voldoende opbergruimte.

Het ontwerp van de schildersezel is uitgevoerd met vier poten, waardoor de ezel zeer stabiel staat. De hoogte van de canvas klem is door het gebruik van vlinderschroeven eenvoudig aan te passen. Dit maakt de ezel niet alleen zeer gebruiksvriendelijk, maar ook geschikt voor canvasdoeken van verschillende groottes. De schildersezel wordt geleverd met een overzichtelijke en Nederlandstalige handleiding. Door de stappen in de handleiding te volgen is montage van de schildersezel een fluitje van een cent.

 

Ook voor musea, galerijen en workshops!
Naast het schilderen kan de ezel ook voor andere doeleinden worden ingezet. Zo gebruiken restaurants de ezel voor het tonen van de menukaart. Maar ook in musea en galerijen kun je de AYOO schildersezel tegenkomen, waar ze vaak worden gebruikt voor het tentoonstellen van schilderijen, foto’s en andere kunstwerken. Dankzij het universele ontwerp is de schildersezel geschikt voor alle kunstenaars van alle niveaus, ideaal voor het geven van workshops!

 

FSC keurmerk
Bossen zijn misschien wel ons meest kostbare bezit. Zowel voor mensen als voor dieren vormen bossen een bron van biodiversiteit, iets wat onmisbaar is voor een stabiel klimaat. FSC zorgt al bijna 30 jaar voor het behoud en herstel van onze bossen. Het FSC keurmerk is het oudste internationaal geaccepteerde keurmerk, met strenge eisen voor een duurzaam en sociaal bosbeheer, gesteund door overheden, bedrijven en milieuorganisaties. AYOO is er dan ook erg trots op dat al onze houten schildersezels zijn voorzien van een FSC keurmerk. Want door te kiezen voor FSC gekeurde producten, zorgen we samen voor een duurzame wereld.

 

Gegarandeerd 100% klanttevredenheid
Bij AYOO streven wij altijd naar 100% klanttevredenheid. Wij zijn dan ook erg trots op onze winkelbeoordeling. Mocht je vragen hebben over het product, stuur dan gerust een bericht naar Bol Support en wij beantwoorden jouw vraag altijd binnen 24 uur. Is het product niet naar wens of werkt het niet naar behoren? Bij ons kun je binnen 30 dagen altijd volledig kosteloos annuleren en retourneren. Daarnaast bieden we altijd een onvoorwaardelijke garantie van 12 maanden!

 

Bestel de schildersezel vandaag nog en werk morgen aan jouw meesterwerk!

 

Voordelen AYOO Schildersezel
✓ Voldoende opbergruimte
✓ Zeer stabiel ontwerp
✓ Eenvoudig in hoogte verstelbaar
✓ Natuurlijk en duurzaam materiaal
✓ Voor zowel beginners als professionals
✓ Ideaal voor workshops
✓ Multifunctioneel

 

Specificaties
Hoogte: 150-192CM / Lengte: 44CM / Breedte: 44CM
Gewicht: 7.5kg
Kleur: Bruin
Materiaal: Beukenhout
FSC keurmerk

Advertentienummer: a1482064461