AYOO® Schildersezel - Krijg 15% korting op de website

€ 49,95
Verzenden
150428sinds 7 jun. '23, 09:33
Deel via
of

Kenmerken

TypeEzel
ConditieNieuw

Beschrijving


Ben jij opzoek naar de ideale schildersezel voor thuis of onderweg? Een uiterst stabiele schildersezel die eenvoudig in hoogte verstelbaar is? Dan is deze duurzaam geproduceerde schildersezel van AYOO precies wat jij zoekt!

Stabiel ontwerp en in hoogte verstelbaar
Het kenmerkende driepoot-ontwerp zorgt voor extra stabiliteit, waardoor je nooit meer een uitschieter maakt. Daarnaast is de schildersezel eenvoudig in hoogte verstelbaar, aan zowel de boven- als onderkant. De vlinder schroeven draai je makkelijk los, waarna je de ezel volledig in hoogte kunt aanpassen. Hierdoor kun je zowel zittend als staand schilderen, wat goed is voor een ergonomische houding.

 

Zeer gebruiksvriendelijk
De ezel is voorzien van vier poten die elk zijn voorzien van één wiel. Dit geeft de ezel veel stabiliteit en zorgt er voor dat hij makkelijk te verplaatsen is. Daarnaast is de schildersezel eenvoudig in hoogte verstelbaar. Aan zowel de boven- als onderkant draai je de zwarte knoppen eenvoudig los, waarna je de hoogte kunt aanpassen. Dit maakt de schildersezel geschikt voor doeken van verschillende groottes en zorgt ervoor dat je zowel zittend als staand kunt schilderen. Wil je zorgen voor extra goede ergonomie? Wissel deze twee houdingen dan af!

De schildersezel wordt geleverd met een overzichtelijke en Nederlandstalige handleiding. Door de stappen in de handleiding te volgen is montage van de schildersezel een fluitje van een cent.

 

Ook voor musea, galerijen en workshops!
Naast het schilderen kan de ezel ook voor andere doeleinden worden ingezet. Zo gebruiken restaurants de ezel voor het tonen van de menukaart. Maar ook in musea en galerijen kun je de AYOO schildersezel tegenkomen, waar ze vaak worden gebruikt voor het tentoonstellen van schilderijen, foto’s en andere kunstwerken. Dankzij het universele ontwerp is de schildersezel geschikt voor alle kunstenaars van alle niveaus, ideaal voor het geven van workshops!

 

FSC keurmerk
Bossen zijn misschien wel ons meest kostbare bezit. Zowel voor mensen als voor dieren vormen bossen een bron van biodiversiteit, iets wat onmisbaar is voor een stabiel klimaat. FSC zorgt al bijna 30 jaar voor het behoud en herstel van onze bossen. Het FSC keurmerk is het oudste internationaal geaccepteerde keurmerk, met strenge eisen voor een duurzaam en sociaal bosbeheer, gesteund door overheden, bedrijven en milieuorganisaties. AYOO is er dan ook erg trots op dat al onze houten schildersezels zijn voorzien van een FSC keurmerk. Want door te kiezen voor FSC gekeurde producten, zorgen we samen voor een duurzame wereld.

 

Gegarandeerd 100% klanttevredenheid
Bij AYOO streven wij altijd naar 100% klanttevredenheid. Wij zijn dan ook erg trots op onze winkelbeoordeling. Mocht je vragen hebben over het product, stuur dan gerust een bericht naar Bol Support en wij beantwoorden jouw vraag altijd binnen 24 uur. Is het product niet naar wens of werkt het niet naar behoren? Bij ons kun je binnen 30 dagen altijd volledig kosteloos annuleren en retourneren. Daarnaast bieden we altijd een onvoorwaardelijke garantie van 12 maanden!

 

Bestel de schildersezel vandaag nog en werk morgen aan jouw meesterwerk!


Voordelen AYOO Schildersezel
✓ Driepoot zorgt voor stabiliteit
✓ Volledig in hoogte verstelbaar
✓ Natuurlijk en duurzaam materiaal
✓ Voor beginners en professionals
✓ Ideaal voor workshops
✓ In hoogte verstelbaar
✓ Multifunctioneel

 

Specificaties
Afmetingen: Hoogte: 123-182CM / Lengte: 80CM / Breedte: 76CM
Gewicht: 2kg
Kleur: Bruin
Materiaal: Beukenhout
FSC keurmerkAdvertentienummer: a1482096993