Kenmerken
Beschrijving
Zeeuwse Bloem H. (10 kg)
Zeeuwse Bloem (banketbloem) is een tarwebloem gewonnen door het reinigen, malen en zeven van zachte tarwe. De bloem wordt voornamelijk toegepast voor de bereiding van banketproducten. De bloem kenmerkt zich door haar lage eiwitgehalte en vloeiende karakter.
Tip: Maak met de Zeeuwse bloem H. (10 kg) eens een heerlijke gevulde koek!
Benodigdheden voor gevulde koek:
Zeeuwse bloem 100%
Boter 60%
Blanke Basterd Suiker 50%
Ei 10%
Bakpoeder 1,6%
Water 4%
Vulling:
Amandelspijs 110%
Decoratie:
Halve amandelen
Werkwijze:
- Maak van bovengenoemde grondstoffen een roldeeg.
- Deeg laten opstijven in de koeling.
- Uitrollen op 2 mm.
- Plakken uitsteken en op een ingesmeerde bakplaat leggen.
- Spijs opspuiten.
- Netjes afdekken met deegplakken.
- Afstrijken met ei.
- Decoreer met halve amandelen.
- Bakken als gevulde koek.
- Productomschrijving: tarwebloem gewonnen door reinigen, malen en zeven van tarwekorrels.
Specificaties:
- Toepassing: Koek- en banketproducten.
- Verpakking: verpakt in een meerwandige papieren zak van 10 kg.
- Bewaaradvies: koel en droog bewaren <20°C met een relatieve luchtvochtigheid van <65%.
Naast deze aanbiedingen heeft Baktotaal het grootste assortiment taartdecoratie online. Met meer dan 10.000 bakartikelen is Baktotaal de grootste bakwinkel online!
-Voor 22:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden.
-Keuze uit meer dan 10.000 artikelen.
-Veilig vooraf én achteraf betalen.
-Niet goed, geld terug!
Klik voor meer informatie op onderstaande link: