Ivy Foliage - Dark Green Birch - Large 4647 Wargames HO

€ 6,50
Ophalen of Verzenden
Afhaalpunt voor € 4,95 of thuis voor € 3,95
Thuisbezorgd voor € 4,25
360sinds 25 apr. '24, 06:14
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw
SoortOverige soorten
TypeToebehoren

Beschrijving

Ivy Foliage - Dark Green Birch - Large 4647
Klimop - Donkergroene berk - Klein
Ivy Foliage vegetatievellen van Green Stuff World zijn gespecialiseerde vellen met bladeren van verschillende soorten, kleuren en maten, ontworpen om het uiterlijk van wijnbladeren en de bladerigheid van een boom op miniatuurschaal na te bootsen.
Bij Green Stuff World bieden we een ruime keuze aan miniatuurbasismaterialen, hobbybladeren, vegetatie en vele andere soorten papierplanten waaruit u kunt kiezen, afhankelijk van uw project. Met onze verscheidenheid aan producten kunt u snel en eenvoudig scènes, figuren- en miniatuurbasissen en diorama's maken, waardoor het realisme naar een nieuw niveau wordt getild.
Wacht niet langer en duik in de wereld van mogelijkheden die onze miniatuur tak- en bladmatten te bieden hebben. Voeg een vleugje natuur toe aan je creaties met Green Stuff World.
Toepassing en montage:
Als je een muur van een gebouw gaat bekleden met miniatuurranken, is het veel handiger om cyanoacrylaatlijm te gebruiken en enkele takken op het oppervlak te lijmen.
Als je een miniatuurboom gaat maken, is het raadzaam om PVA-lijm of Tuft Glue te gebruiken. Omdat er veel kwaliteiten witte lijm zijn en het veel gemakkelijker is om het onkruid ervan los te maken, raden wij ten zeerste aan om voor deze functies Tuft Glue te gebruiken, zodat deze langdurig blijft zitten.

Aanbevolen schaal: 1:72 - 1:87
Bladtype: Berk
Kleur: Donkergroen
Inhoud: 1x Realistisch klimopblad van 140x70 mm

Voor meer miniaturen, scenery, bases, penselen en veel meer zie onze overige advertenties of bezoek de Scenery en Zo website.
Combinatie verzending met onze overige advertenties is mogelijk (1x verzendkosten)

Scenery en Zo
Advertentienummer: m2107951508