Badkamermeubels met softclose lades massief hout op maat!

€ 595,00
Ophalen of Verzenden
Verzenden voor € 50,00
27238555sinds 31 okt. '22, 16:06
Deel via
of

Kenmerken

TypeWastafelkast
ConditieNieuw

BeschrijvingWij maken in onze werkplaats op maat gemaakte badkamermeubels, de afgebeelde foto's in deze advertentie zijn verschillende modellen die wij in het verleden al gemaakt hebben. Naast ons standaard assortiment kunnen wij ook uw wensen en ideeën uitwerken door middel van een 3D tekening.

Elk meubel wordt op maat gemaakt in verschillende houtsoorten, vrijwel elke afmeting is mogelijk!

Het meubel wordt standaard behandeld met drie lagen lak. of een 2k kleurolie. Dit maakt het uitermate geschikt voor in de badkamer en makkelijk schoon te houden.

De ladefronten zijn schuin afgezaagd waardoor u extra grip hebt om de lades te kunnen openen of kunnen voorzien worden van zwarte greepjes, maar u kunt ook zelf greepjes aanleveren.

Het meubel is voorzien van een hoogwaardig softclose ladesysteem waardoor de lades zachtjes sluiten.

Bij zwevende meubels zit aan de achterkant van het meubel, onder het topblad zit een verlijmde en geschroefde lat van 4,5 cm waarmee het meubel bevestigd kan worden aan de muur.

Meubels met een stalen frame kunnen gepoedercoat worden in vrijwel elke ral-kleur

De lades zijn gemaakt van 15mm massief populier multiplex

Er zit standaard ca. 7cm ruimte achter de lades zodat u gebruik kunt maken van een ruimtebesparend sifon, dit zorgt ervoor dat er geen uitsparing in de lade gezaagd hoeft te worden. Daarnaast is er voldoende ruimte om leindingwerk weg te werken.

Dit meubel is hand gemaakt in Nederland, elk meubel is uniek waardoor u een meubel heeft waar er geen een hetzelfde van is.

Er zitten geen gaten voor kranen en of afvoer in dit meubel, waardoor het meubel geschikt is voor vrijwel iedere waskom en kraan.

Het meubel wordt geleverd exclusief kranen en waskommen.

Bent uw benieuwd naar de mogelijkheden? neem vrijblijvend contact op via detuinkamerleeuwarden@gmail.com of via 06-54780239

Aan de Fricoweg 35 9005PC in Wergea (Friesland) hebben wij een kleine werkplaats met showroom met diverse voorbeeld modellen.

Openingstijden van maandag t/m zaterdag op afspraak.

Wij bezorgen de meubels door heel Nederland, de gemiddelde levertijd is 3 weken, spoed in overleg.

Advertentienummer: a1458625031
Overige advertenties van De Tuinkamer Leeuwarden
Meer van De Tuinkamer Leeuwarden