Op zoek naar een schitterende kroonluchter?

Op aanvraag
Ophalen
121983905sinds 16 jan. '15, 14:22
Deel via
of

Kenmerken

ConditieGebruikt
MateriaalOverige materialen, Glas

Beschrijving

Met 1000 oude en antieke kroonluchters, wandlampen en plafonnières en een uitgebreide collectie nieuwe grote kroonluchters kunt u bij Kroonluchteratelier De Rode Hoeve altijd slagen! U kunt het atelier op afspraak bezoeken waardoor u er zeker van bent dat u alleen in het atelier aanwezig bent. Zowel overdag als 's avonds mogelijk.

 

De collectie varieert van de bekende mooie kristallen en glazen kroonluchters (Maria Theresia) tot Franse kroonluchters, zakkroonluchters, Italiaanse kroonluchters etc. Met veel gevoel en oog voor detail wordt de collectie gepresenteerd in het atelier in Oldebroek (Gld). De collectie bestaat uit grote maar ook vele kleine kroonluchters geschikt voor iedere ruimte en ieders budget.


Nieuwe kroonluchters
Kroonluchteratelier De Rode Hoeve vervaardigt in opdracht nieuwe zakkroonluchters en plafonnières. Daarnaast is er een nieuwe lijn ontwikkeld van Maria Theresia modellen. (foto 1) Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen. De kroonluchters kunnen tevens met een zilveren of een zwart frame gemaakt worden.

Specialistische kennis
Kroonluchteratelier ‘De Rode Hoeve’ heeft alle kennis in huis om u van een deskundig advies te voorzien. Bent u op zoek naar een absolute ‘eyecatcher’ neemt u in dat geval contact met ons op. Wij adviseren u graag!

Openingstijden:

Oldebroek (Ge): Vrijdag en zaterdag 12.00 - 17.00 uur.


Houdt u er rekening mee dat een bezoek aan Kroonluchteratelier De Rode Hoeve gauw 1,5 tot 2 uur kan duren.

Locatie Oldebroek: Kroonluchteratelier De Rode Hoeve - Bovenpad 10 - 8096 RN Oldebroek (Noord Veluwe NL) - T: +31-(0)6-53777466 

Advertentienummer: a1016588568