Europallets - per stuk - nieuw of gebruikt

€ 10,00
Ophalen of Verzenden
€ 20,00
109233sinds 28 nov. '21, 14:10
Deel via
of

Kenmerken

ConditieZo goed als nieuw

Beschrijving

Bij pallet voor thuis ben je aan het juiste adres voor EPAL (ook wel uic) Europallets (80x120cm) voor bijvoorbeeld het bouwen van een palletbank, pallettafel of palletbed.  Anders dan groothandels bieden wij voor het gebruik in huis en tuin Europallets aan in vier verschillende kwaliteiten:

Nieuw - van € 32,- voor € 23,-  Een selectie van de allermooiste Europallets die wij hebben. Uiteraard schoon en droog opgeslagen. Deze pallets hebben onlangs nog een hittebehandeling ondergaan. Mooier vind je ze niet.

Zo goed als nieuw - van € 30,- voor € 17,- Deze pallets zijn slechts enkele malen gebruikt. Deze liggen droog en schoon opgeslag en zijn perfect voor het maken van een palletbed, salontafel of een palletbank die bijvoorbeeld onder een overkapping wordt geplaatst. Deze pallets zijn 'blank'. Dit zijn ook perfecte pallets voor een verhuizing in combinatie met palletranden.

A-keus - van € 24,- voor € 13,- Deze pallets liggen buiten opgeslagen en kunnen kleine beschadigingen hebben. De pallets zijn 'geel' en perfect voor het bouwen van een palletbank in de tuin.

B-keus - van € 20,- voor € 10,- Deze pallets zijn internsief gebruikt. Ze liggen buiten opgeslagen en zijn 'bruin'. De pallet kan beschadigd zijn, maar is nog funtioneel. Deze pallets kan je gebruiken voor een budget palletbank of voor onder en moestuinbak. Ook in de logistiek zijn deze nog te gebruiken.

Je kan de pallets bestellen via onze webshop en vervolgens op afspraak afhalen in Geldermalsen. Wij bezorgen ze ook bij je thuis. Er is geen minimum afname, je koopt pallets bij ons per stuk. Heb je wensen of vragen, neem gerust even contact met ons op via de marktplaats chat.

Bezorging in Nederland
Pakketpost: € 20,- (groot) pakket
Vrachttransport: € 55,- per palletplaats (CO2 neutraal)
Uitzonderlijke maten: € 80,- of prijs op maat

Kortingstarieven regio Utrecht, Het Gooi en West-Betuwe
West Betuwe lokaal € 10,- (o.a. Culemborg en Geldermalsen)
Rest van de regio € 25,-
Gratis bezorging vanaf € 150,-

Wij hebben ook
Europallets & pallets in allerlei afmetingen
Palletranden / moestuinbakken
Potgrond / hydrokorrels / koemest / anti-worteldoek
Wielen / tafelpoten
Houten haspel / katrol / klos
Schijven (flenzen) van houten haspels
Fruitkistjes / veilingkistjes
Schroeven / kwasten / beits / gereedschap
bekijk onze webshop voor het volledige aanbod

Tips
Bouw je een palletbank van Europallets dan kan deze jaren zonder verdere behandeling buiten staan. Behandeling met beits verlengt de levensduur.

Het is raadzaam de pallet even licht op te schuren aan de randen om splinters te voorkomen. Bouw je een palletbed, dan kan je een matrasbeschermer op de pallets bevestigen zodat je matras minder snel slijt.

Wat is een europallet?
Een europallet of EPAL of UIC pallet is gebouwd volgens standaard specificaties welke bedoeld zijn in de logistiek om kwaliteit en afmetingen (80x120cm) vast te leggen. Dit zijn echte kwaliteitspallets en wegen ongeveer 25kg per stuk. Europallets ondergaan een warmtebehandeling (heat treatment) die mogelijk schadelijke organismen doodt.

Zoekwoorden: europallet - europallets - epalpallet - euro - epal - pallet - pallets - uic - palletbank - palletbed - pallettafel - particulieren
Advertentienummer: m1778960845