Houten Jaloezien 50mm Zwart en Wit 40-300cm breed.

€ 29,00
Verzenden
19485306sinds 1 jul. '22, 21:06
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw
Breedte150 tot 200 cm
Hoogte200 cm of meer

BeschrijvingBeste bezoeker,

Bent u op zoek naar raamdecoratie? En wilt u de mate van lichtinval of inkijk zelf kunnen regelen? Dan zijn onze Houten Jaloezieën 50mm met 25 mm ladderband, in de kleuren wit of zwart de perfecte uitkomst.

 

Ons assortiment is leverbaar in 40cm tot en met 300cm breed en in de hoogte 175cm of 250cm. Leverbaar in de kleuren Wit en Zwart.

 

Al vanaf €29,-

 

Wij helpen u graag.

 

BESCHRIJVINGHouten Jaloezieën 50mm in de kleuren wit en zwart. De Houten Jaloezieën zijn voorzien van strak afgewerkte 50mm lamellen en met 25mm ladderband. De Houten Jaloezieën zijn eenvoudig te monteren en wordt compleet geleverd met bevestigingsmateriaal voor zowel kozijn, muur of plafond. Ons assortiment is leverbaar in 40cm tot en met 300cm breed en in de hoogte 175cm of 250cm.

 

 

MAATVOERING

De genoemde breedtemaat is de maat van de cassette en de 50mm lamellen.

 

Gemakkelijk in hoogte in te korten door de onderste sier doppen uit de onderbalk te schroeven. Hierna verwijderd u de onderbalk en schuift u de overbodige lamellen uit de touwladder. Zodra u hem op de juiste hoogte heeft, kunt u het optrektouw en touwladder weer terug plaatsen in de onderbalk en de sier doppen weer monteren.

 

EXTRA INFORMATIE

Onze Jaloezieën worden inclusief montagemateriaal geleverd. De steuntjes monteert u aan of op het kozijn, muur of plafond. Vervolgens klikt u de cassette eenvoudig in de steuntjes.

 

De houten jaloezieën worden bediend door middel van trek (rechts) en tuimelkoorden(links).

 

Al onze Jaloezieën worden geleverd met een kind veilige oplossingen zoals de koordklikker en koordspanner. Zo kunt u de koorden buiten het bereik van uw kinderen houden.

 

 

 

  • Snelle levering!
  • Gratis verzending!
  • Gemakkelijk online te bestellen via onze website.


Raamdecoratiemagazijn.nl
Trefwoorden: Houten jaloezie, Houten jaloezieën, Jaloezie, jaloezie 50mm, houten jaloezie 50mm, Houten jaloezieën 50mm duo rolgordijn, duo rolgordijnen, Duo rolgordijnen, Rol jaloezie, roljaloezieën, rolgordijnen, rolgordijn, gordijnen, jaloezieën.


Advertentienummer: a1439344331