Te huur Babyzen Yoyo met geboortepack | geen abonnement

Zie omschrijving
Ophalen of Verzenden
Verzenden voor € 7,90
126315sinds 18 jan. '24, 15:31
Deel via
of

Kenmerken

ConditieZo goed als nieuw
EigenschappenVerstelbare rugleuning, Zonnekap

Beschrijving

Met de YOYO² buggy en zijn geboortepack wordt het verkennen van de wereld met je kleintje een makkie. Deze lichtgewicht buggy weegt slechts 6,6 kg en is gemakkelijk in te klappen tot handbagage formaat, waardoor je zonder extra bagagekosten op reis kunt. De Yoyo buggy is ideaal voor vliegreizen en kan zelfs gebruikt worden vanaf de geboorte. Creëer mooie herinneringen samen met je kleintje terwijl je de wereld ontdekt, zonder gedoe.

 

Tripidoo:  Huur slim, reis comfortabel, met het hele gezin.  Verhuur van reisartikelen zoals autostoelen, buggy's bolderkarren, kinderdragens, fietskarren etc. Opgericht door onze gezin voor jouw gezin om het reizen met kinderen goedkoper en makkelijker te maken.

 

Prijs: Je selecteert zelf het aantal dagen en de periode wanneer je het reisartikel wilt huren in de kalender en dan zie je het tarief. Wij werken niet met abonnementen.

 

Langer huren? Korter huren?

Alles is mogelijk via de kalender hoe werkt huren bij tripidoo?

  1. Kies je reisartikelen: bekijk op ons platform het aanbod
  2. Reserveer via de kalender: huur het voor de dagen dat jij het nodig hebt. De kalender laat de totaalprijs, prijs per dag en het aantal dagen zien.
  3. Ontvang je reisartikelen thuis: de reisartikelen worden bezorgd op de ingangsdatumdatum die geselecteerd is bij de kalender. Afhalen is mogelijk.
  4. Stuur gratis retour: je gezinsvakantie zit erop. Je kan nu het reisartikel eenvoudig retourneren in de meegeleverde verpakking. 

Ophalen en afhalen is mogelijk. We leveren door heel Nederland.

 Verzendkosten €7,90 en gratis retourneren.

Heb je specifieke vragen, stuur ons dan een berichtje of bekijk onze website www.tripidoo.nl

 

Advertentienummer: a1497654194