VINZ Elbroes Alarm Schijfremslot 6mm - Zwart

€ 29,95
Verzenden
612sinds 18 jul. '22, 22:02
Deel via
of

Beschrijving

Veiligheid voorop met de VINZ Elbroes Alarm Schijfremslot

Wanneer je bijvoorbeeld met je motor op pad bent, wil je deze natuurlijk ook zo veilig mogelijk kunnen stallen. Je kunt hem vrijwel overal parkeren, maar hoe doe je dit nu op een veilige manier. De beveiliging is een van de belangrijkste onderdelen om dit zo goed mogelijk te doen. Een goed slot is daarbij van essentieel belang. Neem dit alarm schrijfremslot van VINZ Elbroes. Wat uniek is aan dit slot is een combinatie van een stevig slot en een ingebouwde alarm. Je kunt erop rekenen dat dieven zullen worden afgeschrokken wanneer ze maar een poging proberen te wagen om je motor te stelen. Waar vele sloten gebruik maken van een techniek waarbij het wat lastig is om het slot te openen en misschien ook wel te bevestigingen, is dit een slot dat makkelijk te bedienen is en waarmee je er ook nog eens voor zorgt dat je motor veilig staat. Ga ook voor de veiligheid en voor het gebruiksgemak met dit slot.

Waarom kiezen voor het VINZ Elbroes Alarm Schijfremslot?

Dit slot is uniek in zijn soort. Er wordt gebruik gemaakt van flexibele en van gebruiksvriendelijke materialen die echter zo stevig zijn dat het openbreken niet mogelijk is. Daarnaast wordt er ook gebruik gemaakt van een speciaal alarm techniek dat ervoor zorgt dat er nog net dat beetje extra beveiliging is toegepast waardoor het nog veiliger is om je motor te parkeren.

De belangrijkste eigenschappen van het slot:

- Lengte binnenmaat schijfrem: 55 mm

- Hoogte binnenmaat schijfrem: 6 mm

- Gewicht: 0,58 kg. Door dit lichtgewicht is het een makkelijk te hanteren slot en kan het ook zonder gemak worden geopend en gesloten door de eigenaar.

- Materiaal van het slot: Staal. Dit materiaal is stevig en daardoor ook niet makkelijk open te breken. Daarnaast is het goed beschermd tegen vocht en regen.

- Stof- en waterbestendig: Ja

Het belang van een alarm

Helaas is het nog vaak zo dat voertuigen niet op een veilige manier kunnen worden geplaatst. Dit, omdat dieven op de een of andere manier altijd hun kans schoon zien om sloten open te breken en om het voertuig vervolgens te stelen. Ook komt het vaak voor dat enkel een paar onderdelen gestolen worden. Dit moet voorkomen worden. Als mensen dit slot proberen open te breken, zal er een hoog alarmgeluid klinken. Dit is precies wat je nodig hebt om het voertuig net dat beetje extra beveiliging te geven. Kies daarom ook voor de veiligheid en bekijk de mogelijkheden van dit slot.

Specificaties VINZ Elbroes Alarm Schijfremslot 6mm - Zwart:

- Keurmerk: Geen
- Toelatingsnummer: Geen
- Pin diameter: 6 mm
- Lengte binnenmaat schijfrem: 55 mm
- Hoogte binnenmaat schijfrem: 6 mm
- Gewicht: 0,58 kg
- Materiaal van het slot: Staal
- Stof- en waterbestendig: Ja
- Afsluitbaar sleutelgat: Nee
- Alarm: Ja
- Aantal sleutels: 2


Voor 23:59 uur besteld = morgen in huis!

Advertentienummer: a1441732899