Bmw G310R 2018 Strato Blue metallic

€ 5.000,00
Ophalen
125516sinds 4 mar. '24, 00:46
Deel via
of

Kenmerken

AdverteerderParticulier
Type motorNaked bike
Motorvermogen (kW)12 t/m 35 kW
Bouwjaar2018
Aantal cilinders1 cilinder
Kilometerstand9550
Motorinhoud313

Beschrijving

Beste geïnteresseerde,

Ik verkoop deze mooie motor omdat ik bijna examen mag doen voor mijn A rijbewijs. Ik heb deze motor bijna 2 jaar geleden gekocht met een kilometerstand van 66xx kilometer. Toen is er een reparatie gedaan + vervangen olie en oliefilter (Facturen aanwezig). Ook hebben ze direct voor een terugroepactie de remklauwen gecontroleerd op corrosie.

Ik heb tot op heden erg genoten van deze motor omdat deze erg laat merken dat het een BMW is. Op het gebied van accelereren is deze motor super goed!

De motor staat op het moment op 95xx. Kan een beetje oplopen.

Hij heeft z’n gebruikerssporen hier en daar maar dat heeft elke motor wel. Ik heb vorig zomer de ketting laten spannen en een beetje laten insmeren. Er was nog ruimte maar uiteindelijk moet die ook vervangen worden. Olie en oliefilter raad ik ook aan om te vervangen na de aankoop.

Het is een motor met erg veel pit en je kan er goed op leren rijden. Ik heb hier heel veel plezier aan gehad en ik hoop dat jij dit ook mag krijgen.

Ook zit er een kofferdrager bij die je er van mij bij krijgt. Deze had ik eraf gehaald omdat dit er zo sportiever uitziet.

Ik vraag je om een bod te doen als je ook echt geïnteresseerd bent. Ik zal niet reageren op onzin biedingen.
Advertentienummer: m2088577516
Overige advertenties van Johan
Meer van Johan