Yamaha Genos 2 Digital Keyboard / Workstation Inclusief NL

€ 4.149,00
85215sinds 8 mar. '24, 14:06
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw
MerkYamaha
Aantal toetsen76 toetsen
EigenschappenMidi-aansluiting, Aanslaggevoelig

Beschrijving

Yamaha Genos 2 Digital Keyboard / Workstation Inclusief NEDERLANDSE handleiding ! 

NATUURLIJK MET DE NEDERLANDSE HANDLEIDING. DIE KRIJGT U IN DUITSLAND NIET !

Ons nieuwe vlaggenschip, de Genos2, verlegt de grenzen van Arranger Workstations-geluid en bevat de legendarische DX7 FM-technologie, geavanceerde Ambient Drums en Steinbergs veelgeprezen REVelation Reverb. Met Style Dynamics Control hebt u de controle over de energie en dynamiek van alle 800 vooraf ingestelde Styles, wat spelen met Styles een geheel nieuwe muzikale dimensie geeft. Samen met het nieuwe, helderdere, antireflectiescherm en Live Control-leds zorgen de kenmerken van de Genos2 voor de rijkste muzikale ervaringen.

Met meer dan 1900 Voices van de hoogste kwaliteit en 800 Styles met One Touch-instellingen voor een breed scala aan muziekgenres, wordt u meteen geïnspireerd om uw favoriete songs te spelen of zelfs nieuwe muzikale ideeën en composities te creëren. Meer dan 200 Styles zijn gloednieuw en alle bestaande Styles zijn volledig geüpgraded voor het gebruik van nieuwe Voices en effecten, waaronder FM-klankopwekking en de mogelijkheid om Ambient Drums en Style Dynamics Control te gebruiken. Het resultaat is een hoogwaardige professionele productie.

Een van de belangrijkste geluiden voor elke toetsenist is de piano, dus we hebben niet alleen nieuwe piano's toegevoegd, maar ook bestaande piano's opnieuw verwerkt tot een veel hogere kwaliteit. De CFX, de vlaggenschipconcertvleugel van Yamaha, heeft nu meer dynamische lagen, sampling voor elk van de 88 toetsen en samples van dubbele lengte vergeleken met die van zijn voorganger. Daarnaast kunnen we kiezen voor de Character Grand, een Duitse piano uit de jaren 80 die vaak gebruikt werd en die een wat scherper maar rond geluid geeft, perfect voor pop- en jazzmuziek. De U1 Upright is Yamaha's hoogwaardige staande piano en is afgesteld om moderne popsongs een eigentijdse smaak te geven. Als u op zoek bent naar een meer filmisch geluid, kun u het rijke melancholische geluid van de nieuwe Felt Piano proberen.

S.Art2 Voices blijven toonaangevend op het gebied van bespeelbaarheid en realisme, en bieden articulaties en legato-samenvoegingen die ongeëvenaard zijn in elk hardwaretoetsinstrument. Er is nog meer om uit te kiezen in de Genos2, dat niet alleen het volledige orkestpalet omvat, maar ook meer etnische smaken zoals Duduk, Shakuhachi en Celtic Flute, perfect voor filmmuziek.

De Genos2 is in de eerste plaats in een Arranger Workstation met een klankopwekking bestaande uit twee enigines, niet alleen AWM-technologie, maar nu ook FM-synthese.

 • 1991 Voices + 75 drum-/ SFX-kits
 • 800 Styles, waaronder 200 gloednieuwe Styles
 • Dual-engine-toongeneratoren: FM en AWM
 • Ambient Drums, Style Dynamics Control-functie
 • REVelation Reverb
 • 6 toewijsbare knoppen met led-meter, 9 toewijsbare schuifregelaars met led-meter
 • 9 toewijsbare knoppen, 3 articulatieknoppen
 • 3 GB intern geheugen voor uitbreidingsdata
 • 15 GB intern geheugen
 • FSX-toetsenbord, aanslaggevoelig/aftertouch
 • 9-inch kleurentouchscreen met antireflectiecoating
 • Chord Looper-functie
 • Microfooningang voor gebruik bij het zingen of samenspelen met andere artiesten
 • Playlist en Registration voor snel en eenvoudig instellen
 • Vocal Harmony- en Synth Vocoder-functies
 • Uitbreidbaarheid van Voices en Styles met de Yamaha Expansion Manager
 • HDMI-poort voor extern beeldscherm of tv
 • 3 USB TO DEVICE-aansluitingen
 • USB-audio-interface
 • Draadloos LAN *mogelijk niet beschikbaar, afhankelijk van het land
 • Bluetoothaudio *mogelijk niet beschikbaar, afhankelijk van het land
 • 5 JAAR GARANTIE OP DIT KEYBOARD !!

KIJK OP ONZE SITE VOOR NOG MEER SPECTACULAIR LAGE SUPERPRIJS AANBIEDINGEN! ZIE OOK ONZE ANDERE ADVERTENTIES!ALLES WORDT NATUURLIJK NIEUW GELEVERD. WE NEMEN AAN DAT U WEET WAT U KOOPT. WE NEMEN DAAROM GEEN SPULLEN RETOUR. NATUURLIJK KRIJGT U NAAST ALLE MOGELIJKE SERVICE EN GARANTIE WEL DE BESTE PRIJS VAN EUROPA !!STUUR ONS EEN BERICHT VIA MARKTPLAATS, DAN KRIJGT U EEN BETAALVERZOEK OM VEILIG EN EENVOUDIG VIA IDEAL TE BETALEN. NA ONTVANGST VAN UW BETALING EN ADRES STUREN WIJ UW BESTELLING DIRECT NAAR U TOE.VERZENDING BINNEN NEDERLAND IS GRATIS. EEN MAIL IS VOLDOENDE. UW BESTELLING WORDT SNEL AFGEHANDELD.Webshops verkopen teruggenomen spullen vaak weer als nieuw. Wij nemen geen spullen terug. Zo bent u verzekerd dat uw product 100% nieuw is!

Muziek Meibergen Almelo is de muziekspecialist sinds 1923! Voor beginners en gevorderden hebben wij een zeer forse collectie aantrekkelijk geprijsde muziekinstrumenten.
Natuurlijk bent u bij ons nooit te duur uit. Mocht u ergens een prijs gevonden hebben dan laat u ons dit gewoon weten en in de meeste gevallen krijgt u dan van ons dezelfde prijs berekend.In dit internettijdperk ruilen wij natuurlijk geen instrumenten in want daar wordt u niet wijzer van. Wij verkopen uitsluitend nieuwe producten voor een scherpe prijs en uw gebruikte spullen verkoopt u zelf eenvoudig via diverse sites waardoor u meestal een betere prijs kunt krijgen.Parkeren kunt u bij ons voor de deur in de Oranjestraat of achter de zaak. Bij grotere artikelen helpen wij u natuurlijk bij het inladen. Ook bezorgen wij grotere artikelen kosteloos in de regio.In onze zaak kunt u alle instrumenten altijd proberen, bespelen of gedemonstreerd krijgen. Elke dag zijn er deskundige verkopers aanwezig die u behulpzaam zijn bij het maken van uw keuze en alle gewenste uitleg kunnen geven.Graag tot ziens bij Muziek Meibergen, Oranjestraat 12 in Almelo. Uw adres voor alle nieuwe muziekinstrumenten, maximale service, minimale prijs.

 

Advertentienummer: a1499466225