Davidster hangertje, handgemaakt zilveren Davidster hange...

€ 120,00
Verzenden
Verzenden voor € 3,50
2661sinds 19 sep. '18, 15:27
Deel via
of

Beschrijving

Een prachtig ontwerp van de bekende goud- en zilversmid Rafael uit de oude stad van Jeruzalem, zowel geschikt voor dames als voor heren.

Het hangertje heeft een afmeting van 2,5 x 1,8 cm en is inclusief het oogje 3 cm hoog. De glanzend geslepen ketting is 48 cm lang. Mocht u een andere maat ketting nodig hebben, neemt u dan gerust contact met ons op.

Let op: Behandel uw sieraden altijd met zorg, ook als er geen Romeins Glas, Jeruzalemsteen, Eilatsteen of andere (half)edelstenen in verwerkt zijn. Om beschadigingen te voorkomen en de glans te waarborgen wordt zwemmen, douchen en sporten met de sieraden afgeraden. Ook adviseren wij u uw waardevolle sieraden 's nachts af te doen.Kijk voor meer Israëlische en Joods religieuze producten ook eens op onze website: www.shalomvoorisrael.nl Hier kunt u ook de artikelen bestellen waarvoor u belangstelling heeft.BIEDINGEN ZIJN NIET MOGELIJK, ALLE ARTIKELEN HEBBEN EEN VASTE PRIJS!Verzendkosten zijn voor de koper.Kleine artikelen proberen wij om kosten te besparen zoveel mogelijk te verzenden als 'brievenbuspost' De verzendkosten daarvoor zijn € 3,50. Wanneer we uw bestelling als pakket moeten verzenden is de vaste prijs € 6,95
Advertentienummer: a1232423169