Garmin Fenix 6 Sapphire Titanium (24036)

€ 335,00
Ophalen of Verzenden
Afhaalpunt voor € 3,99 of thuis voor € 5,95
Thuisbezorgd voor € 6,95
2477sinds 19 apr. '24, 08:11
Deel via
of

Kenmerken

ConditieGebruikt
BesturingssysteemAndroid
KleurZilver
EigenschappenWaterdicht
MetingenAfstand, Calorieverbanding, Conditie, GPS, Hartslag, Hoogte, Kompas, Slaap, Snelheid, Stappen, Stressniveau, Traptreden

Beschrijving

Garmin Fenix 6 Sapphire Titanium

Bij deze bied ik een nette Garmin Fenix 6 Sapphire Titanium (010-02158-14) aan. Het horloge verkeerd technisch in zeer goede staat alleen zit er op het Sapphire glas wel een kras, zie ook de foto’s. Zowel de bezel (rand om glas) als de achterzijde hebben maar minimale gebruikssporen. Het Sapphire glas is van zichzelf krasvast maar is in de tijd helaas toch een kras op gekomen. Het horloge is voorzien van een kleurrijke linnen polsband. Het horloge wordt geleverd in de originele verpakking inclusief een oplaadkabel en boekjes.

Grote verschillen t.o.v. de Garmin 5 plus zijn;
- Een groter en scherper scherm 1.3 inch i.p.v. 1.2 inch
- Verbeterde hartslagmeter en werkt nu ook onder water
- Pulse Ox sensor om de zuurstofsaturatie in je bloed te meten
- PacePro, helpt je tempodoelstellingen te behalen bij een hellend terrein
- Batterij duur is verbeterd (14 dagen bij normaal gebruik) en dit kan je ook zonodig aanpassen zodat batterij nog langer mee gaat.
- Dubbele hoeveelheid geheugen
- Veiligheids- en trackingfuncties
Verder het verschil van de Fenix 6 Sapphire t.o.v. van de Fenix 6 is:
- Mogelijk om Spotify en Deezer op het horloge te instaleren zodat je geen telefoon nodig hebt onderweg.
- Golffunctie met 41.000 banen wereldwijd
- Uiteraard is het horloge voorzien van de laatste topografische kaarten en kan je m.b.v. afslag-voor-afslag je laten navigeren (geld ook voor de ski-gebieden).
- De Pacepro-functie berekent ook je benodigde looptempo bij verschillende hellingsgraden. Het tempo wordt dus automatisch aangepast aan de helling die je loopt.

De Fenix serie wordt gemaakt volgens militaire maatstaven. De kwaliteit is dan ook zeer hoog. Verder heb ik het horloge volledig getest en nagelopen en is het voorzien van de laatste firmware en navigatiekaarten. Hierdoor kan het horloge nog jaren mee. Omdat ik vertrouwen heb in de producten die ik aanbied geef ik twee maand garantie.

Vraagprijs €335,00 eventuele verzendkosten zijn voor rekening koper. Zie ook de mijn andere advertenties voor andere Garmin horloges en Quickfit bandjes
Advertentienummer: m2105804112