Mizuno BR-DRI Waterproof Cart Bag Blauw/Wit

€ 199,00
Ophalen of Verzenden
147222sinds 3 jun. '23, 06:46
Deel via
of

Kenmerken

TypeTas
ConditieNieuw
MerkMizuno

Beschrijving

De Mizuno BR DRI Cart Bag is een waterdichte versie van de lichtste Mizuno cart bag. De ritsen zijn naaddicht, zodat er geen water in de 7 opbergvakken kan komen. Je hebt dus ook voldoende ruimte om al je accessoires mee te nemen. Alle vakken zijn naar voren gericht en daardoor snel te bereiken.

Om je stokken goed te managen en te beschermen heeft de tas 14 aparte verdeelvakken. Door twee handige handgrepen is de tas ook eenvoudig op te pakken en om bijvoorbeeld op je trolley te zetten. De tas heeft op de wervel extra handgrepen. Ook de onderkant van de golftas maakt het eenvoudig hem op een trolley te plaatsen. Hij staat daardoor erg stabiel, dat vermindert het draaien van de tas op de trolley.

De BR-DRI cart bag heeft ook een plek voor je drinkbidon en je krijgt een matchende regenkap bijgeleverd. Deze tas voldoet aan alle eisen, maar de belangrijkste eigenschap is natuurlijk dat de cartbag volledig waterdicht is! De risten zijn van uitstekende kwaliteit.

Dus..ben je niet van suiker, maar wil je graag je spullen wel droog houden..dan is de BR DRI cart bag een zeer geschikte tas.Advertentienummer: a1481803593