Buitensauna

Op aanvraag
Ophalen of Verzenden
475746sinds 16 jul. '21, 10:25
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw
TypeComplete sauna

Beschrijving

De wensen van de klant staan centraal bij Saunabouw Wilton

Wij kunnen zowel standaard uitvoeringen van sauna´s leveren en installeren of een volledig op maat gemaakte sauna realiseren.

Onze cabines worden van eerste klas materiaal gemaakt in onze eigen werkplaats. Naast de ruime keuze uit houtsoorten, glas, steenstrips of fotowanden kunnen ze ook worden voorzien van bijvoorbeeld een ultramodern LCD of touchscreen bediening.

Samen met U, onze jaren ervaring in de saunabouw en de kwaliteit van onze materialen komen we tot een mooi eindresultaat.

Wij kunnen echt maatwerk leveren. Dat betekent dat we voor U een inbouw sauna, een sauna op maat, een (Finse) buitensauna of een infraroodcabine kunnen ontwerpen en installeren. U kunt bij ons echter ook een standaard model sauna kopen. Ook kunnen we samen met U de mogelijkheden voor installatie in de badkamer bekijken.

Graag maken we met U een afspraak voor een vrijblijvende offerte. Natuurlijk bent U ook van harte welkom in onze showroom. Laat u hier informeren door één van onze adviseurs, of wij komen bij U langs om te zien wat de mogelijkheden zijn.

Saunabouw Wilton
Postelweg 25
5531 MV Bladel
0497-369657  /  06-53430602
Advertentienummer: m1728064491
Overige advertenties van Saunabouw Wilton
Meer van Saunabouw Wilton
Bekijk alle