Sajan - Skateboard - LED Verlichting - Penny board -

€ 19,95
Verzenden
Verzenden voor € 9,95
4377sinds 15 feb. '24, 10:31
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw

Beschrijving

Dit Skateboard met verlichte LED wielen is gemaakt van sterk polypropyleen, zodat u zeker weet dat dit board lang mee zal gaan. De LED wielen in de wielen gaan automatisch branden zodra ze gaan draaien (zonder batterijen) En dankzij de ABEC 7 kogellagers heb je lekker weinig rolweerstand. Bestel dit skateboard voor 23:59 op werkdagen en u heeft het morgen al in huis. 

Ontdek het ultieme skateboard voor jongens en meisjes! Ons skateboard, verkrijgbaar in diverse opvallende kleuren, is de perfecte metgezel voor avontuurlijke kinderen. Met LED-verlichte wielen die schijnen zonder batterijen en soepel rollende ABEC 7 lagers, maakt dit skateboard skaten in stijl en comfort mogelijk. Het board meet 56 cm in lengte en heeft 60 mm LED-wielen die een magische gloed werpen terwijl je beweegt.

Wat dit skateboard echt uniek maakt, is onze laagste prijsgarantie. We zijn trots om het goedkoopste skateboard van Nederland aan te bieden, zonder concessies te doen aan kwaliteit en veiligheid. We begrijpen dat je op zoek bent naar waar voor je geld, en dat is precies wat we bieden.

Zorg ervoor dat je niet achterblijft op het gebied van stijl, plezier en prijs. Grijp vandaag nog jouw LED-verlichte skateboard en laat de avonturen beginnen!

Specificaties:

  • LED wielen
  • Lagers: Abec 7
  • Lengte: 22,5 inch (56 cm)
  • Wieldiameter: 60mm

Op Werkdagen Besteld voor 15:00 uur, Morgen in Huis!

Prijskiller.nl
De Draai 4
9076 PD St. Annaparochie

Prijskiller.nl is de goedkoopste online Skateboard winkel van Nederland!

Advertentienummer: a1498675944