TennisSpecials Outlet: Mega sale VOLKL collectie

Op aanvraag
Ophalen of Verzenden
226315sinds 12 mei. '23, 15:22
Deel via
of

Kenmerken

TypeRacket
ConditieNieuw
GripmaatL3

Beschrijving

We hebben een unieke collectie met top VOLKL racket van PB10 en V1 tot fantasche mid rackets. Kijk bij al mijn advertenties voor een overzicht van alle rackets! Ook andere merken beschikbaar nieuw en gebruikt. Wilson, Prince, Babolat, Head etc.....

 

TennisSpecials is een racketschop in Bergeijk voor tennis en padel. We hebben de laatste nieuwe modellen van HEAD en Babolat. Neem hiervoor contact op en kom langs in de winkel. Wij bieden altijd scherpe prijzen en goede service. 

Daarnaast bieden wij een grote selectie aan Outlet-rackets. Dit zijn oudere modellen of licht gebruikte rackets. Ook hebben we klassieke top wedstrijdrackets voor de echte liefhebbers. kijk hiervoor op onze website onder de kop Outlet Rackets

Voor de verzamelaar of echte fan hebben we een groot aanbod van speciale Pro-Stock tennisrackets. Dit zijn rackets die niet normaal in de winkel te krijgen zijn maar alleen voor spelers op maat gemaakt worden. Kijk hiervoor op onze website onder het kopje Bijzondere Rackets.

Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor een advies op maat en uitgebreide BespanService. Uw racket vandaag gebracht is morgen weer klaar. Op afspraak kunnen we uw racket ook maken terwijl u erop wacht. Keuze uit diverse top-kwaliteit snaren.

De winkel is altijd te bezoeken na een telefonische afspraak. dus bel of app even voordat u langskomt/ Zo weet u zeker dat we voldoende tijd voor u hebben.

Groet Stein
TennisSpecials

0651933664

Advertentienummer: a1480359528