Victor & Rolf Sprookjes 2CD Luisterboek € 7,77
Kenmerken
Conditie
Zo goed als nieuw
Beschrijving
Volgens velen de BBQ bijbel, een mooie manier om zelf een BBQ-Guru te worden!
Omschrijving uitgever:
Barbecuen was al 'hot' en wordt steeds 'hotter'; supermarkten verkopen weggooibarbecues, voor de kampeerder is er de opvouwbare variant en voor degenen die 'all out' willen gaan zijn er tegenwoordig barbecues die bijna even groot zijn als een kleine auto. Kortom: een zomer niet gebarbecued is een zomer niet geleefd!
Hoog tijd dus voor een compleet en volledig barbecueboek. Het complete barbecueboek is hét ultieme boek met recepten, technieken en tips voor de barbecue. Auteur Steven Raichlen, topkok en bedenker van het succesvolle Amerikaanse tv-programma Barbecue University, presenteert in dit prachtige boek foto-voor-foto en stap-voor-stap de geheimen van het barbecuen en grillen van vlees, vis, groente en desserts.
Denk bijvoorbeeld aan een recept voor de perfecte hamburger, of Amerikaanse sweet-and-smoky spareribs. Uiteraard wordt ook uitgebreid aandacht besteed aan heerlijke bijgerechten als gepofte aardappels en gegrilde aubergine-dip.
Het complete barbecueboek bevat:
Meer dan duizend fullcolour foto's
Meer dan honderd technieken
Meer dan honderdvijftig recepten
Talloze handige tips voor zowel de beginnende als de ervaren barbecuer
Het complete barbecueboek toont en beschrijft het hele barbecue- en grillproces vanaf de aanschaf en het aansteken van de barbecue (zowel houtskool als gas) tot het marineren van vlees, het grillen van groente en het roken van vis.
Omschrijving uitgever:
Barbecuen was al 'hot' en wordt steeds 'hotter'; supermarkten verkopen weggooibarbecues, voor de kampeerder is er de opvouwbare variant en voor degenen die 'all out' willen gaan zijn er tegenwoordig barbecues die bijna even groot zijn als een kleine auto. Kortom: een zomer niet gebarbecued is een zomer niet geleefd!
Hoog tijd dus voor een compleet en volledig barbecueboek. Het complete barbecueboek is hét ultieme boek met recepten, technieken en tips voor de barbecue. Auteur Steven Raichlen, topkok en bedenker van het succesvolle Amerikaanse tv-programma Barbecue University, presenteert in dit prachtige boek foto-voor-foto en stap-voor-stap de geheimen van het barbecuen en grillen van vlees, vis, groente en desserts.
Denk bijvoorbeeld aan een recept voor de perfecte hamburger, of Amerikaanse sweet-and-smoky spareribs. Uiteraard wordt ook uitgebreid aandacht besteed aan heerlijke bijgerechten als gepofte aardappels en gegrilde aubergine-dip.
Het complete barbecueboek bevat:
Meer dan duizend fullcolour foto's
Meer dan honderd technieken
Meer dan honderdvijftig recepten
Talloze handige tips voor zowel de beginnende als de ervaren barbecuer
Het complete barbecueboek toont en beschrijft het hele barbecue- en grillproces vanaf de aanschaf en het aansteken van de barbecue (zowel houtskool als gas) tot het marineren van vlees, het grillen van groente en het roken van vis.
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
Capelle aan den IJssel
69x bekeken
0x bewaard
Sinds 21 jun '25
Advertentienummer: m2281517288
Populaire zoektermen
ah barbecuebarbecue afzuigkapbarbecue hoesintratuin barbecuebarbecue schortskottelbraai accessoirescobb accessoiresboretti accessoiresweber barbecue accessoiresbastard accessoirescoca cola barbecuegreen egg accessoiresbarbecue hermankamado accessoiresgarage te huur ede in Autostallingen en Garagesjaren 60 in Kinderboeken | Jeugd | 10 tot 12 jaarmodulaire bank in Banken | Bankstellenlisdodde in Planten | Tuinplantenhonden doen niet aan ballet in Prentenboeken en Plaatjesalbumsstep groen in Stepssubwoofers bmw in Autospeakersbarcelona topps in Stickers en Plaatjesde bijl in Antiek | Gereedschap en Instrumentenflight in Windsurfen