(TIP) Rainbird TM2 indoor 12 stat. WIFI comp

€ 138,25
Ophalen of Verzenden
Verzenden voor € 5,95
722sinds 18 okt. '23, 09:25
Deel via
of

Beschrijving

Eenvoudig te navigeren bediening. Aansluiting voor een regensensor Te programmeren met 3 individuele programma's en 4 onafhankelijke starttijden per programma voor een totaal van 12 start tijden. Bewatering schema opties: dagen van de week, even of oneven dagen of cyclisch (elke 1 tot 30 dagen)

De Rainbird LNK WiFi Module (apart te bestellen) kan worden aangesloten om de automaat op afstand vanuit de Rainbird app te programmeren. Handmatige bewateringsoptie voor alle stations, een enkel station of een individueel programma Seizoensgebonden aanpassingen op alle programma's of op een enkel programma Bewatering tot 14 dagen uitstellen.
Voeding d.m.v 230V met externe, meegeleverde transformator.

 "Raintechshop maakt het mogelijk voor de particulier en hovenier om zelf eenberegeningsinstallatie aan te leggen.Op Raintechshop vind u alle materialen voor de aanleg, uitbreiding of reparatie van uwsproeisysteem. Doordat wij een grote eigen voorraad hebben kunnen wij uw bestelling snelbij u leveren. Producten bekijken of kopen kan in onze winkel in Huizen. Online geplaatstebestellingen zijn hier ook afhalen. In ons assortiment vindt u bekende merken zoals RainBird,Hunter, Saer, Vyrsa, Dripalia, Gardenrain en Pedrollo.Bij vragen helpen wij u telefonisch, via mail of in de winkel met een goed en eerlijk advies.Ook retouren en klachten worden snel en juist afgehandeld.Hoveniers en installateurs uit de branche kunnen via ons zakelijk aanmeldformulierprofiteren van hogere korting op de getoonde prijzen. Na de aanmaak van een account kuntu snel en eenvoudig bestellingen plaatsen. Klanten waarderen ons met een 9.3/10 Gratis verzending pakketten binnen Nederland vanaf €150 (Zie de voorwaarden)) Scherpe prijzen en 30 dagen bedenktijd Ruim assortiment, grote voorraad en eigen winkel Beregeningspecialist voor particulier en zakelijke klanten"
Advertentienummer: a1493728822