Bladzuiger Jansen LG-1300, bladblazer, aanbouwframe

€ 1.974,00
Ophalen of Verzenden
€ 75,00
389269sinds 19 aug. '21, 16:19
Deel via
of

Kenmerken

AandrijvingBenzine
ConditieNieuw
MerkJansen

Beschrijving

De truckloader Jansen LG-1300 is een krachtige zuig-unit incl. aanbouwframe voor montage aan vrijwel alle voertuigen met laadbak en zijschotten. Hiermee zuigt u in een handomdraai bladeren/loof, gras, papier en nog veel meer op en brengt u het via de uitblaaspijp direct op uw aanhanger. De uitblaaspijp kan door middel van 4 schroeven 90° draaien en beschikt over een uitblaasklep om de luchtstroom en de blaasrichting te bepalen. Dankzij de inbegrepen uitwerpverlenging zijn zelfs hogere aanhangers geen probleem.

De betrouwbare en sterke 13 PK benzinemotor drijft de krachtige turbine aan die zich in een stevige behuizing bevindt. Het turbinewiel heeft een diameter von 400 mm en is uitgerust met 4 grote en 4 kleine schoepen die ervoor zorgen dat het aangezogen materiaal tot een minimum wordt verkleind en gecomprimeerd. Het apparaat heeft een zuigcapaciteit van ca. 3800 m³/h.

De bladzuiger wordt seriematig geleverd met een 3m lange zuigslang (20 cm doorsnee) met stevige steunen incl. loopwielen en handgreep. De zuigslang is universeel verstelbaar en wordt ondersteund door een ophangsysteem die de bediening een stuk lichter maakt.

Een geschikte verlenging voor de uitblaaspijp en een aanbouwframe voor eenvoudige montage aan aanhangers en achterkleppen worden eveneens meegeleverd.

Vergelijk onze producten gerust met die van onze concurrenten! U zult zo snel niet iets vergelijkbaars vinden. We hebben deze machines niet alleen zelf ontwikkeld, we bieden hiervoor ook een competente service (werkplaats) en de bijbehorende reserveonderdelen aan. We hebben meestal elk onderdeel op voorraad. Ook bij vragen of problemen staan wij u graag telefonisch en persoonlijk te woord. Bij ons spreekt u met deskundige mensen en niet met 'call-center-agents'!

We hebben vrijwel al onze artikelen bedrijfsklaar voor u opgesteld in een expositiehal. U bent van harte welkom om ze te testen!

optionele accessoires:
.
3 m zuigslangverlenging incl. montageklem. Prijs: 99,00 EUR (Neem contact met ons op!)

Technische gegevens:
13 PK benzinemotor, 4-takt, OHV, 420ccm
Brandstof: normale benzine
Tankinhoud: 6,5 l
Verbruik: ca. 1,2 l / uur
Startsysteem: trekstarter
Turbinewiel: Ø 400 mm
3 m zuigslangverlenging: optioneel verkrijgbaar
40 cm uitwerpselverlenging/torenverlenging inbegrepen
Afmetingen gemonteerd: ca. 150 x 62 x 125 cm (l x b x h)
Gewicht: ca. 79 kg
Gewicht met verp.: ca. 122 kg
Opmerking:
De machine wordt goed verpakt in een stevig houten krat geleverd. Voor de eindmontage moet u rekenen op ongeveer 1 uur werk. De montage is eenvoudig, er wordt uiteraard een (Duitse) gebruiksaanwijzing meegeleverd. Voor de motor hebt u ca. 1 liter motorolie nodig. Wij adviseren het gebruik van een multigrade-olie met classificatie 10W40 of 15W40.

Prijzen exclusief BTW en transport.
Advertentienummer: a1395561484