Zelf Kiemen Kweken met Eschenfelder Kiemglazen
Zie omschrijving
Verzenden
710591sinds 11 okt. '13, 16:26
Kenmerken
HoogteMinder dan 40 cm
DoorsnedeMinder dan 25 cm
VormOverige vormen
ConditieNieuw
MateriaalOverige materialen
Beschrijving
Met Eschenfelder Kiemglazen kweekt u makkelijk uw eigen kiemen.
Kleine verse kiemen en spruitgroenten zijn bio-pakketten, ze zitten vol met belangrijke vitamines, mineralen, enzymen en sporen.
Wordt zelf kiem-tuinman (m/v)
Met de Eschenfelder kiemglazen kun je eenvoudig en hygienisch je eigen kiemen telen. Heerlijk en gezond in salades, rauwkostgerechten, groente en pangerechten.
Kies Eschenfelder kiemglazen, omdat
-Eschenfelder hoogwaardige materialen als glas en roestvrijstaal gebruikt
-De glazen en roosters eenvoudig schoon te houden zijn
-De met kiemen gevulde glazen er mooi uitzien
-De kiemglazen makkelijk en zeer efficient zijn
Zo gebruik je de kiemglazen
1. Laat het kiemzaad 8 tot 12 uur weken in ruim water. Neem ongeveer 1 eetlepel van kleine zaden zoals alfalfa of radijs. Gebruik 2 tot 3 eetlepels per glas van grotere zaden zoals mungbonen of kikkererwten.
Na het weken, het water afgieten, omspoelen (zie 2-3) en het glas schuin plaatsen (zie 4).
2. Twee keer per dag de kiemen met vers water omspoelen.
3. Na het spoelen het water afgieten. Het rooster in het kiemglas bewijst nu zijn nut.
4. Plaats het kiemglas schuin ondersteboven. Zo kan teveel aan water wegdruppelen en lucht langs de kiemen stromen.
Afhankelijk van het soort zaad kunt u na 2-3 dagen tot een week oogsten.
De Eschenfelder kiemglazen zijn los te krijgen of als set met metalen rek en afdruipschaal als u druppels op het aanrecht of de vensterbank wil.
Voor het volledige aanbod, prijzen en bestelmogelijkheden: bezoek de graanmolen.com webpagina.
Kleine verse kiemen en spruitgroenten zijn bio-pakketten, ze zitten vol met belangrijke vitamines, mineralen, enzymen en sporen.
Wordt zelf kiem-tuinman (m/v)
Met de Eschenfelder kiemglazen kun je eenvoudig en hygienisch je eigen kiemen telen. Heerlijk en gezond in salades, rauwkostgerechten, groente en pangerechten.
Kies Eschenfelder kiemglazen, omdat
-Eschenfelder hoogwaardige materialen als glas en roestvrijstaal gebruikt
-De glazen en roosters eenvoudig schoon te houden zijn
-De met kiemen gevulde glazen er mooi uitzien
-De kiemglazen makkelijk en zeer efficient zijn
Zo gebruik je de kiemglazen
1. Laat het kiemzaad 8 tot 12 uur weken in ruim water. Neem ongeveer 1 eetlepel van kleine zaden zoals alfalfa of radijs. Gebruik 2 tot 3 eetlepels per glas van grotere zaden zoals mungbonen of kikkererwten.
Na het weken, het water afgieten, omspoelen (zie 2-3) en het glas schuin plaatsen (zie 4).
2. Twee keer per dag de kiemen met vers water omspoelen.
3. Na het spoelen het water afgieten. Het rooster in het kiemglas bewijst nu zijn nut.
4. Plaats het kiemglas schuin ondersteboven. Zo kan teveel aan water wegdruppelen en lucht langs de kiemen stromen.
Afhankelijk van het soort zaad kunt u na 2-3 dagen tot een week oogsten.
De Eschenfelder kiemglazen zijn los te krijgen of als set met metalen rek en afdruipschaal als u druppels op het aanrecht of de vensterbank wil.
Voor het volledige aanbod, prijzen en bestelmogelijkheden: bezoek de graanmolen.com webpagina.
Website
www.graanmolen.comAdvertentienummer: a1004095232
Populaire zoektermen
grote bloempotten in Bloempottenterracotta bloempotten in Bloempottenblauwe bloempotten in Bloempottenxxl bloempotten in Bloempottenbloempotten buitengouden bloempotten in Bloempottengeglazuurde bloempotten in Bloempotten80 cm in Bloempottenbloempotten binnen in Bloempottenoude bloempottengratis in Bloempottenp9 in Bloempottenkleine bloempotten in Bloempottenbloempotten brocante in Bloempottenzwarte ovale eettafelikea fauteuil karlstad in Fauteuilstui reischequejurken kobalt blauwpartytent 3x3 beigebetty boop stickerstaycan in Banden en Velgenoranje tegels in Wandborden en Tegelstouche bank leer in Bankstellenmintgroen woonaccessoires