Bosch Heggenschaar Easy Hedge Cut 46

€ 65,00
Ophalen of Verzenden
621sinds 4 mar. '24, 15:34
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw
MerkBosch
AandrijvingElektrisch

Beschrijving

Te koop aangeboden bosch elektrische heggenschaar.

Super ideale goed werkende en onderhouden heggenschaar.

Nu te koop voor maar slechts €65-,00.
Elektrische heggenschaar.


Met de bosch elektrische heggenschaar easyhedgecut 46 kan je moeiteloos en comfortabel werken in elke positie door het lichte gewicht. Deze heggenschaar is ideaal voor het snoeien van kleine heggen. De easyhedgecut 45 beschikt over een hogesnelheidsmotor, een zwaardlengte van 45 cm en een 16 mm mesafstand voor uitstekende prestaties. De krachtige hogesnelheidsmotor van 420 watt levert optimale prestaties voor jouw snoeiwerkzaamheden.

De lichte, elektrische heggenschaar easyhedgecut 46 van bosch is ontwikkeld voor gebruikersgemak. Met deze praktische en goed uitgebalanceerde heggenschaar kunt u comfortabel werken in elke positie. Dankzij de hogesnelheidsmotor, de zwaardlengte van 45 cm en de mesafstand van 16 mm levert de heggenschaar easyhedgecut 46 uitstekende prestaties.
De heggenschaar is ideaal voor het snoeien van kleine heggen. Door de krachtige 420w motor met hoog prestatievermogen worden uitstekende snoeiprestaties geleverd.

Productomschrijving: highspeed-motor van 420 w zorgt voor krachtig, snel en zuiver snoeien uitgebalanceerd gewicht met ergonomisch hanteren voor comfortabel werken in elke positie licht met een gewicht van 2,6 kg en een compact ontwerp voor gemakkelijk hanteren en controle meslengte van 45 cm en een tandafstand van 16 mm voor licht snoeiwerk perfect voor het snoeien van kleine heggen. Motorcapaciteit 420 w meslengte 450 mm mesafstand 16 mm aantal zaagbewegingen onbelast 3.400 Min-1

Afmetingen gereedschap (l x b x h) 803 x 160 x 187 mm gewicht 2,6 kg.
Capaciteit accu 0 mah lengte snoer/kabel 3 m+- snijlengte haagschaar 450 mm type handvat dubbel oplaadtijd accu/batterij 0 min vermogen 420 w energiebron aangedreven gereedschap netspanning. Super handig en perfecte manier om u heg te snoeien met deze geweldige bosch elektrische heggenschaar easy hedge cut 46. Inhoud: complete set inclusief verpakking en toebehoren.

Conditie: z.g.n. Ongebruikt.
Bosch heggenschaar nu voor maar slechts weg=weg prijs (€65-,00.).

Voor info of belangstelling kunt u bellen of mailen na ontvangst mail of telefoonnummer.

Op=Op Verkoop,


Let op let op ! ! ! Voor u en onze gezondheid en plezierig verkoop en om u van harte van dienst te kunnen zijn. Hanteren wij hierbij graag de volgende regels’ bij interesse en of belangstelling hanteren wij de volgende regels.‼️ Leven we de hygiëne regels van de overheid en de regels van het rivm nauwlettend na. Bij verkoudheid en of griepverschijnselen of wellicht symptomen van covid - 19 corona virus blijft u dan thuis en laat u dan het liefst graag een andere komen. Zo voorkom je de verspreiding van griep verschijnselen of corona virus oftewel covid -19 houden wij buiten de deur.

Bij interesse en of belangstelling kunt u bellen of mailen na ontvangst mail of telefoonnummer.

Openingstijden - afhalen
maandag-woensdag 9:00 - 18:00
donderdag - vrijdag 9:00 - 21:00
zaterdag 9:00 - 17:00
zon-feestdagen gesloten

alleen ophalen mogelijk !!!
Prijs €65-,00.


Bij deze product heeft u ook de mogelijkheid om te kunnen verzenden ophalen bezichtigen altijd mogelijk.


Bij interesse en of belangstelling kunt u bellen of mailen na ontvangst mail of telefoonnummer.

Bij beschadiging na aankoop en of evt miskoop zijn wij helaas niet aansprakelijk. Al onze producten worden gecontroleerd en geleverd in z.g.m goede staat beschreven z.z. Afbeelding advertentie en altijd verkrijgbaar zo lang de voorraad strekt mits uitverkocht” verkocht.

Denkt u tijdens het vervoer bij interesse en of bezichtiging aan een goed vervoermiddel voor het vervoer is aan te raden om goed beschermd vervoermiddel te gebruiken om evt schade te voorkomen.

Druk type fout voorbehouden.
Advertentienummer: m2088781832