ARIENS onkruidborstelmachine WB370 absoluut de beste!

Zie omschrijving
Ophalen
5150sinds 19 jan. '17, 19:48
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw

Beschrijving

Nieuw! Ariens onkruidborstelmachine WB370 !!!

De WB370 is de eerste onkruidborstelmachine die een zeer laag investeringsniveau combineert met een zeer lage kostprijs per m².

De WB370 bestrijdt niet alleen alle soorten onkruid, algen en mos maar ook heeft deze onkruidborstelmachine absoluut de beste prijs-kwaliteit verhouding in de markt!

In de afgelopen jaren is de onkruidborstelmachine uitgegroeid tot een van de meest verkochte machines voor milieuvriendelijke onkruidbestrijding. Mededankzij de totaal verbod op de chemische onkruidbestrijding welke steeds dichterbij komt. Zowel gemeenten als particulieren en hoveniers mogen vanaf maart 2016 geen glyfosaat meer gebruiken als onkruidbestrijding op (half) verhardingen. Wilt u milieu vriendelijk, snel en eenvoudig onkruid verwijderen, dan is de Ariens onkruidborstelmachine WB370 de juiste machine voor u. Geen gebruik van chemicaliën en meteen resultaat.

Voor het nieuwe seizoen heeft de WB370 er nieuwe model bij gekregen, de Ariens WB370H, uitgerust met een HONDA GCV170 viertakt motor, en de Ariens WB370Y uitgerust met een professioneleYAMAHA MA190 viertakt motor. Nog steeds is het eigengewicht zodanig laag dat beide modellen als lichtste uit de test komen ( ruim 10 tot zelf 12 kilo lichter dan de vergelijkbare collega's). Verder is veel aandacht besteed aan het gebruikerscomfort en bedieningsgemak. Hardstalen, vervangbare slijtnokken beschermen de borstelhouder als de borstelelementen niet op tijd vervangen worden.

Het lage eigengewicht van slechts 35 kg maakt deze machine zeer wendbare en licht te bedienen. Dankzij de nieuwe borstelkop, met 6 borstelelementen en snelwisselsysteem, borstelt hij ruim buiten de wielen. Dankzij de vergrote borsteldiameter is borstelen tot in de stoeprand of tot aan een muur geen probleem. Verder is de machine voorzien van trillingdempers en een reductiekit wat het comfort verder verhoogt.

Standaard is de nieuwe WB370 o.a. uitgevoerd met:

Borstelhouder met 6 losse segmenten en snelwisselsysteem sleutel voor snelwisselsysteem ( De versleten borstelsetjes kunnen gemakkelijk zonder speciaal gereedschap gewisselde worden )

Trillingsdempers in de borstelaandrijving verhogen het bedieningscomfort.Tevens verlagen zij de trillingen in de gehele machine.

Borstelkoppeling, als u de duwboom loslaat stopt de borstel maar niet de motor, u hoeft dus niet steeds de machine opnieuw te starten.

Een in hoogte verstelbare en opklapbare duwboom.

Reductiekit
, verlaagt het borsteltoerental wat het wegslaan van steentjes en dergelijke vermindert.Tevens reduceert het de trillingen.

Motortoerental en dus ook het borsteltoerental is vanaf de duwboom te regelen.

Zijdelings verstelbare borstelkop.


De Honda GCV170 motoren zijn de lichtste motoren in hun klasse maar toch bieden ze een betrouwbare kracht voor een brede scala aan veeleisende toepassingen.

De YAMAHA MA190 levert hoog vermogen en uitstekende brandstof efficiëntie door geavanceerde motor technologieën die ook voor een geoptimaliseerde lay-out, duurzaamheid en bruikbaarheid zorgen. De gietijzeren cilindervoering , “Heavy-Duty” zuigerveren en een ketting aangedreven nokkenas
garanderen lange levensduur. De Hemisferische kop met schuine inlaat- / uitlaatkleppen maximaliseert vermogen en brandstofbesparing. Het duurzaam polymeerontwerp zorgt ervoor
dat de brandstoftank corrosievrij blijft. Dankzij de “twist-lock” olievuller / peilstokontwerp en “gereedschaploze” luchtfilterservice is onderhoud zeer eenvoudig waarmee ook de eventuele
onderhoudskosten voor de gebruiker zo laag mogelijk blijven. De kwaliteit wordt gegarandeerd door 3 jaar fabrieksgarantie bij particulier gebruik en 1 jaar bij professioneel gebruik.

De vernieuwde wielen- sterk & robuust.

De optioneel leverbare volledig gesloten spatkap en 90 graden spatkap beidt extra bescherming wanneer de gebruiker steentjes en ander objecten, die weggeslingerd kunnen worden, over het hoofd heeft gezien. Deze kap minimaliseert de kans op letsel of schade.

Dankzij de uitneembare zijkant kunt u nog steeds langs muur, trottoirrand of andere objecten borstelen.

Specificatie:

Motor: Honda GCV170 / Yamaha AM190 PRO
Werkbreedte: 370mm
Gewicht: 35 kg / 36kg
Borstelkop: zijdelings verstelbaar
I

Nog niet overtuigd? Bel voor een vrijblijvend demonstratie op locatie of dichtstbijzijnde dealer !

Met vriendelijke groet,

Helthuis Tuin en Parkmachines BV
Hoofdstraat 157a
6674 BC Herveld
T: 026-47 23 464
E: info@helthuis.nl
Advertentienummer: m1128154217