Luxe Schuifwanden | Incl. Inmeten & Montage

Zie omschrijving
23438597sinds 20 nov. '22, 12:42
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw

Beschrijving

Tijdelijke Actie:

Haal het beste uit je buitenruimte met onze prachtige glazen schuifwanden. Nu tijdelijk van €325 voor slechts €300 per paneel. Actie is geldig tot 15 april! Mis deze kans niet en vraag vandaag nog een gratis offerte aan.

 

Opzoek naar een Luxe Schuifwand?

Wij regelen alles snel en vakkundig, van opmeten tot plaatsen!

 

Waarom Deluxe Schuttingen?

Alle glazen schuifwanden bij ons zijn leverbaar met helder of getint glas. Alle aluminium onderdelen van de schuifwand worden gepoedercoat.

  • Inmeten door onze vakspecialisten
  • Panelen van 82cm, 93cm en 103cm
  • Helder of getint glas
  • Standaard inclusief tochtstrips en meenemers

 

Onze Schuifwanden:

 

1. Glas

Onze glazen schuifwanden worden uitgevoerd met gehard glas. Dit is een vorm van veiligheidsglas, als het breekt valt het in kleine korrels uiteen. Hierdoor is er géén kans op ernstig lichamelijk letsel.

Met een glazen schuifwand creëert u een ruimtelijk gevoel waarmee u gebruikt maakt van glas dat zorgt voor betrokkenheid van uw tuin. Deze schuifwanden zijn ook gemakkelijk te openen waardoor u het stukje buiten naar binnen kunt halen.

Onze glazen schuifwanden zijn leverbaar met helder of getint glas. Dit geeft een moderne beleving aan uw overkapping of tuinkamer. Hiermee kunt u het stukje buiten ook echt naar binnen halen en het hele jaar hiervan genieten.

2. Kleuren

We bieden de glazen schuifwanden aan met profielen die gecoat zijn in crème wit (RAL 9001), antraciet (RAL 7016) en zwart (RAL 9005). Het glas kan uitgevoerd worden met helder of getint glas van 10mm gehard glas.

 

3. Railsystemen

Afhankelijk van de breedte van uw schuifwand zijn er diverse railsystemen mogelijk, waarbij een maximum geldt van een systeem met zes rails.

Voorbeeld: uw schuifwand is 2,5 meter breed. We zullen dan een railsysteem gebruiken van 3 rails met panelen van 93cm breed.


Direct online samenstellen!

Ga naar onze website. Stel je schuifwand samen en vraag gemakkelijk een vrijblijvende offerte op maat aan. Je zit nergens aan vast!

Advertentienummer: a1460702930