handgevlochten wilgenscherm wilgenschutting wilgenteen

Op aanvraag
10803115sinds 6 mar. '15, 22:05
Deel via
of

Kenmerken

Lengte6 meter of meer
ConditieNieuw
MateriaalHout
Hoogte2 meter of meer

Beschrijving

Wilgentenenschuttingenen Wilgentenenschermen

Beschrijving:

Een wilgentenen schutting of wilgentenen scherm is eenmilieuvriendelijke manier om een tuinafscheiding te maken. De wilgentenenschutting wordt op ambachtelijke wijze geheel met de hand in uw tuinop de gewenste maat gevlochten.

Mogelijkheden:

Een wilgentenenscherm als afscheiding, om de vuilnisbakachter weg te stoppen, rozenbogen, zonneschermen enz. enz. Alles is mogelijk, ukunt er alle kanten mee uit: hoog, laag, schuin of rond. Een wilg is nu eenmaal alle kanten op te buigen.

U kunt de wilgentenenschutting ook nog verfraaien door dewilgentenenschutting met klimplanten te laten begroeien zoals: klimhortensia,klimrozen, div. lei fruit, bruidsluier, hedera, blauweregen, div. clematis, jasmijn enz. Deze klimplanten zijn evt. ook bij ons verkrijgbaar.

Alle informatie overwilgentenen (bleeslatten)

Nadat wilgen geknot worden: groeien er lange rechte scheutenop de snijvlakken. Door de lengte en flexibiliteit zijn deze uitermate geschiktvoor het maken van een vlechtwerk. Wilgentenen (ook wel bleeslatten genoemd)zijn daarom ideaal voor het realiseren van natuurlijke producten vanhoogwaardige kwaliteit. Zo worden de wilgentenen vaak gebruikt voor het makenvan een wilgentenen schutting, wilgentenenscherm, of erfafscheiding. Wanneer uinteresse heeft in een mooie,natuurlijke schutting van wilgentenen, dan kunt u eens verder kijken op onze website. Wij hebben een ruime ervaring in het vervaardigen van diverse producten van wilgentenen en kunnen u dan ook altijd op professionele wijze van dienst zijn.

Wij leveren wilgentenen van hoge kwaliteit!!

Als ervaren ondernemer zorgen wij er altijd voor dat dewilgentenen/bleeslatten een hoogwaardige kwaliteit bezitten. Deze garantie kunnen wij bieden door de wilgentenen uit onze eigen grienden/bossen te halen.Wij kunnen de wilgentenenschutting op locatie vlechten, maar leveren ookcomplete wilgentenenschermen en kunnen u tevens uitsluitend de benodigde materialen leveren als u zelf een product van wilgentenen wilt gaan maken. Bij ons is alles mogelijk.

Contact:

Wilt u een wilgentenen scherm, erfafscheiding ofbijvoorbeeld voor uw kliko van wilgentenen? Wilhout levert u precies wat unodig heeft, tegen een aantrekkelijke prijs. Uiteraard stellen wij graag een vrijblijvende offerte voor u op voor een wilgentenenschutting of wilgentenenscherm.

Wilt u meer informatie of advies? Dan kunt u bellen naar:0318-471464 of 06-50457402 of mailen naar: info@wilgentenenschutting.nl ofgebruik maken van ons online contactformulier.

Voor een prijsopgavezouden wij graag het aantal meters en de hoogte van de wilgentenenschutting willen weten. En de woonplaats. Aan de hand hiervan hopen wij u z.s.m. een prijsopgave toe te sturen.

Mochten er vragen of onduidelijkheden zijn, neem gerust met ons contact op.

Graag horen wij van u.

Met vriendelijke groet;

Wilhout

info@wilgentenenschutting.nl

0318-471464

06-50457402

Advertentienummer: a1018931161