Wilgentenen wilgentenenschutting wilgenschutting wilgenteen

Op aanvraag
503154sinds 12 okt. '18, 00:19
Deel via
of

Kenmerken

Lengte6 meter of meer
ConditieNieuw
MateriaalHout
Hoogte1 tot 2 meter

Beschrijving

Wilgentenen wilgentakken wilgenschuttingen wilgentenenschuttingen en wilgentenenschermen

Beschrijving:

Een wilgentenen schutting of wilgentenen scherm is een milieuvriendelijke manier om een tuinafscheiding te maken. De wilgentenenschutting wordt op ambachtelijke wijze geheel met de hand in uw tuin op de gewenste maat gevlochten.

Mogelijkheden:

Een wilgentenenscherm als afscheiding, om de vuilnisbak achterweg te stoppen, rozenbogen, zonneschermen enz. enz.. Alles is mogelijk, u kunt er alle kanten mee uit: hoog, laag, schuin of rond. Een wilg is nu eenmaal alle kanten op te buigen.

U kunt de wilgentenenschutting ook nog verfraaien door de wilgentenentakkenschutting met klimplanten te laten begroeien zoals: klimhortensia, klimrozen, div. leifruit, bruidsluier, hedera, blauweregen, div. clematis, jasmijn enz. Deze klimplanten zijn evt. ook bij ons verkrijgbaar.

Alle informatie over wilgentenen (bleeslatten)

Nadat wilgentenen geknot worden: groeien er lange rechtescheuten op de snijvlakken. Door de lengte en flexibiliteit zijn deze uitermate geschikt voor het maken van een vlechtwerk. Wilgentenen (ook wel bleeslatten genoemd)zijn daarom ideaal voor het realiseren van natuurlijke producten van hoogwaardige kwaliteit. Zo worden de wilgentenen vaak gebruikt voor het maken van een wilgentenen schutting, wilgentenenscherm, of erfafscheiding. Wanneer interesse heeft in een mooie, natuurlijke schutting van wilgentenen, dan kunt u eens verder kijken op onze website. Wij hebben een ruime ervaring in het vervaardigen van diverse producten van wilgentenen en kunnen u dan ook altijd op professionele wijze van dienst zijn.

Wij leveren wilgentenen van hoge kwaliteit!!

Als ervaren ondernemer zorgen wij er altijd voor dat de wilgentenen/bleeslatten een hoogwaardige kwaliteit bezitten. Deze garantie kunnen wij bieden door de wilgentenen uit onze eigen grienden/bossen te halen. Wij kunnen de wilgentenenschutting op locatie vlechten, maar leveren ook complete wilgentenenschermen en kunnen u tevens uitsluitend de benodigde materialen leveren als u zelf een product van wilgentenen wilt gaan maken. Bij ons is alles mogelijk.

Contact:

Wilt u meer informatie of advies? Dan kunt u bellen naar:0343-701037 of 06-50457402 of mailen naar:info@wilgentenenschutting.nl of gebruik maken van ons online contactformulier.

Voor een prijsopgave zouden wij graag het aantal meters ende hoogte van de wilgentenenschutting willen weten. En de woonplaats. Aan de hand hiervan hopen wij u z.s.m. een prijsopgave toe te sturen.

Mochten er vragen of onduidelijkheden zijn, neem gerust met ons contact op.

Graag horen wij van u.

Met vriendelijke groet;

Wilhout Wilgentenenschutting.nl

0343-701037 / 06-50457402

Advertentienummer: a1245217520