Metalen container te gebruiken als tuinhuis/schuur in kleur!

€ 1.899,00
Ophalen
800668sinds 30 jul. '19, 11:54
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw

Beschrijving

Bent u op zoek naar een goedkope tuinhuis?

Dan is de demontabele zelfbouwcontainer van Zelfbouwcontainer iets voor u. Een zelfbouwcontainer is demontabel, wat inhoudt dat de container in een pakket wordt geleverd. Hier door zijn de demontabele containers ook makkelijk te plaatsen op moeilijk bereikbare plekken.
Daarnaast kan de container gemakkelijk worden verplaatst met een heftruck of kraan doordat de container beschikt over hijsogen aan de bovenkant en heftruckkokers aan de onderkant.

Een zelfbouwcontainer is beschikbaar in alle onderstaande maten. Demontabele containers zijn verkrijgbaar met enkele en dubbele deuren aan beide zijdes van de container.

De containers zijn verkrijgbaar in verschillende maten:


Doordat de container op maat te maken is, is deze ook ideaal voor het gebruik van tuinhuis. De mogelijkheid van alle RAL-kleuren geven een stijlvolle sfeer aan de tuin.


Andere afmetingen nodig?
Wanneer u een grotere maat nodig heeft dan is dit mogelijk. De containers kunnen aan elkaar gelinkt worden door middel van zogenaamde linking kits. Dit zorgt voor een eindeloos veel mogelijkheden.

Zelfbouwcontainer levert demontabele containers door heel Nederland en heeft een laagste prijsgarantie op het merk van de container.


Wilt u meer informatie of wilt u een offerte aanvragen?
Voor meer informatie kunt u ons bellen op: 085-0685590

  • Laagste prijsgarantie van Nederland
  • Standaardmodellen op voorraad direct leverbaar
  • Demontabel
  • Levering door heel Nederland & Europa
  • Makkelijk online te bestellen.

Advertentienummer: a1296975691