Garden Pac R32 Inverter 6,5kW 220v 10-20m3 Warmtepomp

€ 1.245,00
Ophalen of Verzenden
381sinds 19 apr. '24, 11:08
Deel via
of

Kenmerken

TypeVerwarming
ConditieNieuw

Beschrijving

Garden Pac R32 Inverter 6,5kW 220v 10-20m3 Zwembad Warmtepomp

Laatste stuks - Nu met hoge korting!

Zwemland gaat GROEN! In samenwerking met Trees for All worden bomen geplant in Nederland en Madagaskar. Voor een beter klimaat, betere leefomstandigheden en meer biodiversiteit.

Bij de aanschaf van dit groene product draag JIJ bij aan een duurzamer klimaat en plant Zwemland 2 bomen. Ga jij ook voor GROEN?
 

De Garden Pac Full Inverter warmtepomp is één van onze best verkochte modellen. Bij de productie van de warmtepomp is gebruik gemaakt van de beste materialen. Hij is voorzien van een Mitsubishi compressor en Twisted Titanium warmtewisselaar. Deze warmtepomp heeft een hoogwaardige en roestvrije omkasting van ABS materiaal, hierdoor is het bestand tegen corrosie, roest en kan de warmtepomp buiten worden geplaatst. De sterke corrosiebestendigheid van het Titanium materiaal verlengt de levensduur van de warmtewisselaar en zorgt voor lagere onderhoudskosten.

Door de compressor snelheid (hertz per hertz) en de ventilatorsnelheid (toer per toer) aan te passen, verwarmd het zwembad continu op intelligente wijze met maximaal rendement. Het geluidsniveau is tot 29,9 dB op 10 meter afstand van de warmtepomp.

Full Inverter warmtepomp

Met de Full Inverter technologie wordt precies het vermogen gebruikt dat nodig is om het zwembad op de juiste temperatuur te krijgen en te houden. De Garden Pac schakelt in als de temperatuur daalt en verbruikt niet meer energie dan nodig is. Hierdoor is de warmtepomp tijdens de zomermaanden een stuk energiezuiniger dan een gemiddelde warmtepomp. Naast het verwarmen van zwembadwater kan de warmtepomp ook het water koelen bij extreem warm weer. Hiermee is het een perfecte keuze om het zwemseizoen te verlengen van april tot en met oktober.

Aansluiten van de Garden Pac Full Inverter

Bij de aansluiting van de warmtepomp wordt gebruik gemaakt van een bypass kit. Deze regelt de doorstroming van de filterinstallatie naar de warmtepomp. Ook is het mogelijk om tijdens de winterperiode deze los te koppelen van de andere filterapparatuur zodat er geen water door kan stromen. Wij adviseren om van de winterperiode gebruik te maken en de technische apparatuur na te kijken. Gebruik Grielzeep voor het reinigen van het rooster om de capaciteit van de warmtepomp optimaal te houden. Bij de warmtepomp wordt een winter/beschermhoes meegeleverd.

2 jaar garantie op de warmtepomp, 7 jaar garantie op de compressor en warmtewisselaar


R32 in vergelijking met R410A

•  Hogere verwarmingscapaciteit: de COP (prestatie coëfficiënt) neemt met 2 tot 3% toe
•  Ecologisch: aardopwarming potentieel 2 tot 3 keer lager
•  Zuinig: vermindering van gaskosten quota van F-gaz


De warmtepomp is op afstand te bedienen met een smartphone via geïntegreerde Wifi.

Deze warmtepomp is een product binnen de ECO categorie omdat hij zorgt voor een lager energieverbruik dat minder belastend is voor het milieu.

Kijk voor meer informatie en de handleiding op onze website!

Advertentienummer: a1500905232