Zeilweekend met tweemaster naar Terschelling, max 34 pers.

Zie omschrijving
495521sinds 26 mei. '09, 01:58
Deel via
of

Kenmerken

VerhuurderEigenaar

Beschrijving

Uniek weekendje zeilen naar de Wadden? Terschelling is de mooiste bestemming!
Groepsgrootte 20-34 personen in 13 ruime scheepshutten.

Er even lekker tussenuit met familie, vrienden of relaties? Een zeiltocht naar de Waddeneilanden op zeilschip Mars is een bijzondere belevenis! Aan boord van dit sfeervolle traditionele zeilschip combineer je de gezelligheid van het onder elkaar zijn met het avontuur van het zeilen en afwisseling en mooie natuur van het Wad.

 

De liefhebbers kunnen actief meehelpen met zeilen na een korte zeilinstructie van de bemanning. Maar het is ook mogelijk om gewoon te genieten van het uitzicht aan dek. Een mooie bestemming is Terschelling of Vlieland. Op de eilanden is er eventueel ruimte voor een leuke activiteit, strandwandeling of fietstocht.

 

Bij een meerdaagse tocht overnachten we in de haven van een eiland in een van in één van de 13 comfortabele hutten van zeilschip Mars. Het is mogelijk om gezellig samen te koken in de volledig uitgeruste keuken of uit eten te gaan in een van de leuke restaurantjes op Terschelling/Vlieland. Op aanvraag kunnen we ook de catering tijdens de reis verzorgen. Bekijk onze website voor meer informatie over de mogelijkheden en prijzen.


Weekend vanaf vr 20,00 al mogelijk vanaf € 140,- p.p. bij 34 personen.
Afvaart
haven: Harlingen

Advertentienummer: a1000377233