Last minute genieten van een houseboat in Naarden

Zie omschrijving
69610sinds 4 jul. '22, 20:54
Deel via
of

Kenmerken

VerhuurderBemiddelingsbureau

Beschrijving

Te reserveren via bijgevoegde link. Last minute vakantie en/of langere termijn boeken voor eventuele tijdelijke woonruimte mogelijk.

Lekker genieten op het water met een heerlijk uitzicht? Onze houseboat/ vakantiehuisje op water/ woonboot met dakterras is nog te huur en beschikbaar. Er zijn 2 slaapkamers, 1 met tweepersoonsbed de andere met stapelbed en in de woonkamer de optie om van slaapbank een bed te maken.
In de jachthaven van Naarden kunt u tijdens uw verblijf diverse activiteiten ondernemen. Huur een boot en vaar op één van de vele wateren of ontdek de landelijke omgeving op gehuurde fietsen. Heeft u een lange dag gehad en geen zin meer om zelf te koken? Schuif dan aan bij Restaurant Porterhouse voor een heerlijke maaltijd. De kinderen zullen zich vermaken in de (water)speeltuin of het natuurzwembad in jachthaven Naarden. Voor een kleine boodschap kunt u terecht bij de mini-supermarkt en ook de wasserette en sanitairgebouwen zijn beschikbaar voor gasten in Jachthaven Naarden.

Op korte afstand ligt vestingstad Naarden, de bijzondere monumenten in dit eeuwenoude stadje brengen u terug in de tijd. Wanneer u met de kinderen komt mag een bezoekje aan speelpark Oudvalkeveen zeker niet ontbreken. De kinderen klimmen en klauteren in het zandkasteel of beleven pret op de opblaasbare speeltoestellen. En als het weer iets minder is vermaken de kinderen zich binnen in de speeltuin, het theater of bioscoop van dit speelpark. U kunt ook gemakkelijk een dagje onze hoofdstad Amsterdam bezoeken. Deze is slechts 25 minuten verwijderd van Jachthaven Naarden.
Advertentienummer: m1860412472