Eigenaar van een vakantiehuis in Italie? Adverteer gratis.

Gratis
61715sinds 17 aug. '23, 09:43
Deel via
of

Beschrijving

Verhuurt u zelf een vakantiehuis in Italie? Dan zijn wij op zoek naar u!

Zoekt u een vergelijkbaar adverteer platform als Marktplaats waarop het echte Marktplaats publiek komt. Dat wil zeggen de doelgroep die opzoek is naar een vakantiehuisje die ze rechtsreeks bij de eigenaar kunnen boeken? Kijkt u dan eens op ons platform van Wereldvakantiehuis.nl waar we al bijna 25 jaar actief mee zijn. Enkele 1000'den huiseigenaren zijn u voor gegaan. We vragen geen commissies over een boeking, en dat is uniek in deze vakantiehuis branche omdat de bezoeker rechtstreeks contact opneemt en evt. boekt bij u als eigenaar. Wij vragen normaal slechts € 67,50 per jaar abonnementkosten.

MAAR.. we hebben nu voor het eerst in die 25 jaar een speciale actie!

U kunt het 3 maanden geheel GRATIS gaan uitproberen zonder dat u ook maar ergens aanvast zit!

Wilt u meer bezoekers naar uw eigen website trekken dan is dat ook mogelijk. Wij zorgen voor 100'den extra bezoekers per maand omdat u met uw websitelink in de advertentie kunt adverteren.

Ook in onze website uiterst geschikt om meer boekingen in het laagseizoen te krijgen. Omdat we ook veel in het buitenland actief zijn zorgt ook deze groep voor een hogere bezetting in voor- en naseizoen.

Kijkt u eens op onze website: www.wereldvakantiehuis.nl we nodigen u graag eens uit om het eens gratis 3 maanden uit te gaan proberen.

Advertentienummer: a1488692042